lista tematów
RELIGIA W SZKOLE strona 13 z 19
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
dokładnie... i bardzo można się pomylić... :)
bo w takim otoczeniu się wychowała :"tak jest i tyle, nie należy tego podważać"
być może i tak jest.... nigdy nie byłam jakąś nie wiadomo jak religijną osoba...
Konto usunięte: mój ksiądz zamiast wdawać się w dyskusję, wyśmiewa rozmówcę, albo ucina rozmowę twierdząc, że i tak ma rację.
to ja jego wyśmiałabym...
Konto usunięte: zdziwiłbyś się ilu tam młodych jest... tylko, że ich się nie pokazuje w mediach... oni są najgorsi.. werbują starszych...
nie wielu.
wiem bo na zlotach w Częstovhowie tego radi byłem 3 razy z rzedu ze zwyklej ciekawosci.
nie:)
co innego zabić a co innego uderzyć.
ja np smiało walne kogoś w ryj jeśli będzie nagminnie wyśmiewał sie z Boga.
Konto usunięte: iem bo na zlotach w Częstovhowie tego radi byłem 3 razy z rzedu ze zwyklej ciekawosci.
ale mówię Ci.. ich się nie pokazuje... na zlotach jest pełno tv... działają w ukryciu...
Konto usunięte: nie:)
co innego zabić a co innego uderzyć.
ja np smiało walne kogoś w ryj jeśli będzie nagminnie wyśmiewał sie z Boga.
oj wierz mi niejeden powiedzmy moher się trafi który zabiłby bez mrugnięcia okiem... ale w tej chwili islamiści są na czele więc tym się świat zajmuje...
no dobra, ale i tak jest większa część.
I do bardzo większa :)
dokładnie.
nauczyłam się nie reagować na to co mówi.
Młodziez wszechpolska się do nich zalicza?
ja kiedyś próbowałam... i żałuję... bo mogło się to kiepsko skończyć :/
mnie w tym właśnie pomogli duchowni... wiary nie straciłam w Boga... ale wątpię coraz bardziej w instytucję kościoła...
Konto usunięte: Wiesz, jeżeli temu którego pokocham będzie na ślubie kościelnym zależało...to będzie mi potrzebny.
ale wtedy pójdziesz do slubu na przekór sobie.
Chyba, że nie wiesz w co wierzyc :)
po prostu wierzą, bo tak ma być.
Konto usunięte: ale mówię Ci.. ich się nie pokazuje... na zlotach jest pełno tv... działają w ukryciu...
moze i tak ale np Jechowici tez wykorzystuja mlodych czyz nie?
Konto usunięte: oj wierz mi niejeden powiedzmy moher się trafi który zabiłby bez mrugnięcia okiem...
myślisz ze tak łatwo jest zabić kogoś takiej zwykłej osobie?
tak.. większość na pewno... ale młodych też tam sporo jest mówię wam... to ludzie wychowywani przez mohery głównie... tak jak Twoja mama była wychowywana w religijnej rodzinie tak oni nie mieli prawa wyboru.....
no kto wie... i jeszcze się wyraźnie nie zdeklarowali od kogo pochodzą...