pisakmistrzu
pisakmistrzu
  24 Agosto 2008 (pierwszy post)
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
xxxSickBoyxxx
xxxSickBoyxxx
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak... ale idąc do spowiedzi np jaką masz pewność, że ksiądz, któremu wyznajesz grzechy nie jest pedofilem?

Przypomniała mi sie teraz ccena jednego filmu, nie pamietam nazwy...
Jak chłopak u spowiedzi opowiadał księdzu o tym jak się masturbował...
Wstydził się, a ksiądz z podnieceniem sie dopytywał o szczegóły :haft:
bajerka20
bajerka20
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: .mój spowiednik jest tak stary że ledwo lezie.Tu mam pewność

ewentualnie do jakiegoś głuchego możnaby iść :)

Konto usunięte
Konto usunięte: tez tak można.ale czy to aby na pewno dojrzałe?

może kiedyś mi się to odmieni i zdecyduję co tak naprawdę jest dla mnie ważne... narazie mam kryzys i tyle...

Konto usunięte
Konto usunięte: a w katolicyzmie gdzie sie do tego nawoływuje?

mówię o codzienności... ile odbyło się już debat tv na ten temat... i to w kraju gdzie żyje 95% katolików 3/4 społeczności jest za tym by karę śmierci wprowadzić... to są takie początki tego co się z krajach islamskich dzieje... tak mi się wydaje... a co będzie pokaże czas...

ok ja uciekam do siebie na MiU
dzięki za miłą dyskusję :)
paweldst9090
paweldst9090
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: może kiedyś mi się to odmieni i zdecyduję co tak naprawdę jest dla mnie ważne... narazie mam kryzys i tyle...

ok':)

Konto usunięte
Konto usunięte: mówię o codzienności... ile odbyło się już debat tv na ten temat... i to w kraju gdzie żyje 95% katolików 3/4 społeczności jest za tym by karę śmierci wprowadzić... to są takie początki tego co się z krajach islamskich dzieje... tak mi się wydaje...

95 wierzy ale ile naprawde a ilu jest pozerow:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ok ja uciekam do siebie na MiU dzięki za miłą dyskusję :)

pzdr.:)
silvy
silvy
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D

Religia - 45 minut przepisywania prac domowych, gadania, oglądania wszystkiego co niepotrzebne i robienia różnych różności, jednak sądzę, że mimo wszystko powinna być. Już zaliczano ją do średniej w minionym roku szkolnym.
Mateusz910530
Mateusz910530
  24 Agosto 2008

Moim skromnym zdaniem religia mimo wszystko się przydaję... :P tak jak napisała wcześniej koleżanka można na niej pospisywać lekcje, poduczyć się i takie tam... Tyle że wliczanie tego przedmiotu do średniej to trochę porażka, ale z drugiej strony wiele osób podwyższa sobie tym przedmiotem średnią końcową... xD

LonleyAngel2
LonleyAngel2
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D

w sumie to religia musi być
co z tego ze ją olewamy ;]
zamiast religi dali by inne przedmioty
Gazowanapepsi
Gazowanapepsi
  24 Agosto 2008

taak,ja olewam i mam 3 :D :ziober2: :lol2:

Gazowanapepsi
Gazowanapepsi
  24 Agosto 2008
oscaro
oscaro: Przynajmniej nie będzie syfu na zajęciach.

jak to nie ? :lol2:
u mnie jest dokładnie odwrotnie-wiara jak się nudzi to odkręca blaty od ławek...
:lol2: :lol2: :skok3: :skok2: :w00tjump: :swir:
Piotron
Piotron
  24 Agosto 2008

Jak Religi uczył by nauczyciel a nie ksiądz to by było inaczej u mnie jak coś się zrobi na religii to ksiądz chwyta się za ręce i się modli :D nauczyciel by już pałe dał i w dziennik i w łep !! :D

Gazowanapepsi
Gazowanapepsi
  24 Agosto 2008
Piotron
Piotron: łep

yhm...
grunt to ortografia....:P
:ziober2:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Piotron
Piotron: Jak Religi uczył by nauczyciel a nie ksiądz to by było inaczej u mnie jak coś się zrobi na religii to ksiądz chwyta się za ręce i się modli :D nauczyciel by już pałe dał i w dziennik i w łep !! :D

U nas był taki ksiądz że się go wszyscy bali ;]
Ale to przez rok
KazdyJuzWie
KazdyJuzWie
  24 Agosto 2008

Możesz zamiast religii wybrać etyke.

DziKuuuU
DziKuuuU
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

już się liczy od poprzedniego roku, ja jestem aby była religia średnią tylko podnosi ;]
Gazowanapepsi
Gazowanapepsi
  24 Agosto 2008

mi niestety obniża,gdyż mam 3 :DD
a baba mnie nie lubi.
wredota jedna.. :ziober2:

DarusiaxDDD
DarusiaxDDD
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ?

Nie
Konto usunięte
Konto usunięte: prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] .

Mi się wlicza ;/ Kiedyś bym się cieszyła a teraz o.o
Konto usunięte
Konto usunięte: Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D

Taa xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.