lista tematów
RELIGIA W SZKOLE strona 18 z 19
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
Konto usunięte: otworzyć podręcznik na stronę taka i taka i przeczytać temat , a potem umówimy go ... i tak cały czas do 3 gimnazjum praktrycznie było ..:)
kolejny argument, żeby religii nie było w szkole...niepotrzebna strata pieniędzy...
ale jak w tym kraju w Sejmie modlą się o deszcz a rząd daje 20 mln na Świątynie Opatrzności.. to wiele nie można wymagać..
mam tylko nadzieję, że dożyję momentu, że moje dzieci tudzież wnuki nie będą miały tego problemu...
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
powinna-dużo mozna się dowiedzieć.
-jako średnia to dobrze bo podnosi znacząco oceny xD
-taaa... olewają praktycznie wszyscy bo mało kto może się uważać za takiego co na wszystkie różańce chodzi xP
Ja na religię nie uczęszczam xP a jak uczęszczałam to ta lekcja była głownie od gadania,odrabiania prac domowych i innych rzeczy w zupełności nie związanych z Bogiem..
A liczenie tego przedmiotu do średniej??Nonsens moim zdaniem