lista tematów
RELIGIA W SZKOLE strona 16 z 19
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
Religia nie jest obowiązkowa. tzn rodzice mogą zwolnić z tego przedmiotu. U mnie w klasie kilka osób nie chodzi. I faktycznie od poprzedniego roku był zaliczany do średniej. Ja bym miała 2 teraz tylko, że ta fdacetka mnie lubi wiec mam 4 xdd
Religia w szkole , a tym bardziej liczenie jej do średniej to debilizm
ale
Grzesiu Napieralski to zmieni
niech zyje Grześ
Ja mam w szkole religie tylko co z tego jak nie mamy zadnych tematow z nia zwiazanych?
Mysle ze nie powinno byc.
To jest przedmiot ktory moze zawyzyc srednia.... nic nie robisz a i tak masz 5 lub 6 ...
Konto usunięte: Jeżeli nie chodzi się na religię, wypisawszy się z niej masz średnią liczoną z mniejszej liczby przedmiotów, tudzież w zastępstwie masz etykę.
Mimo tego średnia będzie niższa bo większość ma z religii 4,5,6. Policz sobie swoją średnią z religią i bez. Jeżeli religia ma się liczyć do średniej to dla uczniów niewierzących powinna być etyka w każdej szkole a tak nie jest.
Raz coś sensownego napisałeś, z czym się zgadzam.
Konto usunięte: Mimo tego średnia będzie niższa bo większość ma z religii 4,5,6. Policz sobie swoją średnią z religią i bez.
W moim przypadku, fakt. Jednak w szkole był też ksiadz, który zaniżał oceny i w jednej klasie były same dwójki i trójki z religii właśnie.
Konto usunięte: Jeżeli religia ma się liczyć do średniej to dla uczniów niewierzących powinna być etyka w każdej szkole a tak nie jest.
U mnie jest. (;
Ale co do tego, masz rację.