pisakmistrzu
pisakmistrzu
  24 Agosto 2008 (pierwszy post)
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
YoANGELoY
YoANGELoY
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ma się zaliczyć jako średnia

u nas juz sie liczy do średniej
smielaq89
smielaq89
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Możesz zamiast religii wybrać etyke.

w każdej szkole ?

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to religia musi być co z tego ze ją olewamy ;] zamiast religi dali by inne przedmioty

super podejście.. :/
majeczkayeah
majeczkayeah
  24 Agosto 2008

Religia nie jest obowiązkowa. tzn rodzice mogą zwolnić z tego przedmiotu. U mnie w klasie kilka osób nie chodzi. I faktycznie od poprzedniego roku był zaliczany do średniej. Ja bym miała 2 teraz tylko, że ta fdacetka mnie lubi wiec mam 4 xdd

JoshBeckett
JoshBeckett
  24 Agosto 2008

Religia w szkole , a tym bardziej liczenie jej do średniej to debilizm

ale
Grzesiu Napieralski to zmieni
niech zyje Grześ

justisssia
justisssia
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Religia w szkole , a tym bardziej liczenie jej do średniej to debilizm

Uzasadnij, dlaczego tak uważasz.
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: liczenie jej do średniej to debilizm

Zgadzam się. Nie każdy chodzi na religię i ma wtedy automatycznie niższą średnia a dla niektorych ludzi to ważne.
asiulka1216
asiulka1216
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ?

Ja mam w szkole religie tylko co z tego jak nie mamy zadnych tematow z nia zwiazanych?

Mysle ze nie powinno byc.

Konto usunięte
Konto usunięte: I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia

To jest przedmiot ktory moze zawyzyc srednia.... nic nie robisz a i tak masz 5 lub 6 ...
justisssia
justisssia
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie każdy chodzi na religię i ma wtedy automatycznie niższą średnia

Jeżeli nie chodzi się na religię, wypisawszy się z niej masz średnią liczoną z mniejszej liczby przedmiotów, tudzież w zastępstwie masz etykę.
JoshBeckett
JoshBeckett
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Uzasadnij, dlaczego tak uważasz.

bo jestem żydomasonem
justisssia
justisssia
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jestem żydomasonem

Bo jesteś kimś, kto nie potrafi uzasadnić swojego zdania.
Żeby nie napisać gorzej.
JoshBeckett
JoshBeckett
  24 Agosto 2008
asiulka1216
asiulka1216: To jest przedmiot ktory moze zawyzyc srednia.... nic nie robisz a i tak masz 5 lub 6 ...

ja miałem 3 :(:(
[']
JoshBeckett
JoshBeckett
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo jesteś kimś, kto nie potrafi uzasadnić swojego zdania. Żeby nie napisać gorzej.

dokładnie
dodałbym jeszcze że jestem debilem i kompletnym ignorantem
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli nie chodzi się na religię, wypisawszy się z niej masz średnią liczoną z mniejszej liczby przedmiotów, tudzież w zastępstwie masz etykę.

Mimo tego średnia będzie niższa bo większość ma z religii 4,5,6. Policz sobie swoją średnią z religią i bez. Jeżeli religia ma się liczyć do średniej to dla uczniów niewierzących powinna być etyka w każdej szkole a tak nie jest.
justisssia
justisssia
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie dodałbym jeszcze że jestem debilem i kompletnym ignorantem

Raz coś sensownego napisałeś, z czym się zgadzam.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mimo tego średnia będzie niższa bo większość ma z religii 4,5,6. Policz sobie swoją średnią z religią i bez.

W moim przypadku, fakt. Jednak w szkole był też ksiadz, który zaniżał oceny i w jednej klasie były same dwójki i trójki z religii właśnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli religia ma się liczyć do średniej to dla uczniów niewierzących powinna być etyka w każdej szkole a tak nie jest.

U mnie jest. (;
Ale co do tego, masz rację.
domniczek
domniczek
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Religia ma się zaliczyć jako średnia

przeciesz juz od roku sie liczy o_O
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.