lista tematów
RELIGIA W SZKOLE strona 8 z 19
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
nie musisz mówić. to samo wynika.
nie pisz 'was' bo ja już edukacje w chorej polskiej szkole zakończyłem :) i bardzo się cieszę z tego powodu.
Konto usunięte: i powinni wam zorganizować czas... ale w praktyce wygląda to tak, że uczniowie są pozostawieni sami sobie....
o to właśnie mi chodzi, i to jest największy problem..
to nie było do Ciebie. chodziło mi o sytuacje ateistów w polskiej szkole i ogólnie kraju..
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
w sumie chodze bo chodze szczerze mówiac... albo się zmywa ze sQl:D
chociaż mam śmiesznego księdza to są banie:D
podobno juz się liczy do średniej
to trochę więcej tłumaczenia wymaga hehe
Piwowarski to fajnie opisuje...i jeszcze Weber ewentualnie...
a wszystko na swój początek na początku dziejów ludzkich ;p bo to religia była pierwsza...
i kolejny argument ograniczonego chłopczyka :)
dostałam wyróżnienie za nią :)
nie...
Konto usunięte: Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
Jestem niewierząca, ale to jakoś nie przeszkadza mi chodzić na religię i dostawać z niej 5...Tym sposobem podwyższam swoją średnią.
A to jak wygląda religia zależy od nauczyciela lub księdza, który jej uczy.
Ja mam bardzo fajnego... i pomimo tego, że jestem niewierząca to nie 'olewam' bo niektóre tematy są naprawdę bardzo ciekawe.
Konto usunięte: w sumie chodze bo chodze szczerze mówiac... albo się zmywa ze sQl:D
chociaż mam śmiesznego księdza to są banie:D
podobno juz się liczy do średniej
żal mi Ciebie i Tobie podobnych..
nawet nie wiedzieć czy średnia się liczy czy nie.. chodząc na nią..
obraz polskiej szkoły jest zatrważający...
Konto usunięte: nie pisz 'was' bo ja już edukacje w chorej polskiej szkole zakończyłem :) i bardzo się cieszę z tego powodu.
a pardon wybacz :)
a wiesz co mnie najbardziej denerwuje? to, że tak trudno dziś spotkać prawdziwego ateistę... większość to jakieś matoły poobrażane na Boga...
to nie teza tylko hipoteza.. i każda potrzebuje potwierdzenia badawczego :)
Konto usunięte: co robia niby ci socjologowie, siedza tylko i patrza co w spolecznstwie sie dzieje, zero uzytecznosci
to nie jest odpowiedź na moją opinię.. .czytaj z zrozumieniem :)