pisakmistrzu
pisakmistrzu
  24 Agosto 2008 (pierwszy post)
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: po pierwsze nie jestem dzieciakiem bo swoje lata mam i troche wiem o zyciu

:crylol:
to mnie teraz niezle rozśmieszyłeś :D
Z Twoich wypowiedzi to mogę wnioskować że mam do czynienia z dzieckiem w podstawówki. Kompletnie niedojrzałym ;]
martiimg
martiimg
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, ale czumu ktoś kto nie chodzi mam mieć gorszą średnią mając takie same oceny...

A czy ja powiedziałam, że ktoś kto nie chodzi ma gorszą średnią ?
bajerka20
bajerka20
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ksiądz czy siostra was uczy ?

ksiądz, katecheta i katechetka... i najmilej katechetę wspominam na jego wiedzę...

Konto usunięte
Konto usunięte: wielka góru forumowego swiata fotki.pl

realu też :)

Konto usunięte
Konto usunięte: taaa ja jestem za madry na szkole i szkola powinna sie odemnie uczyc takak prawda

rozpuszczony gówniarz...
należysz na bank do pokolenia dzieciaków wychowywanych przez jednego rodzica bądź też rodziców tak zajętych pracą, że nie mają dla Ciebie czasu....więc nie dziwię się, że tak tępo piszesz :)
Scooter3217
Scooter3217
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: realu też :)

góru to moze jestes to swojej tuszy;p

Konto usunięte
Konto usunięte: należysz na bank do pokolenia dzieciaków wychowywanych przez jednego rodzica bądź też rodziców tak zajętych pracą, że nie mają dla Ciebie czasu....więc nie dziwię się, że tak tępo piszesz :)

nie trafiłas kompletnie, widac malo wiesz i myslisz sterotypowo;p
Scooter3217
Scooter3217
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Z Twoich wypowiedzi to mogę wnioskować że mam do czynienia z dzieckiem w podstawówki. Kompletnie niedojrzałym ;]

taaaa i co jescze?;p
baskas4
baskas4
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i religia skakałbyś po drzewach jak małpa :/

no bez przesady :ziober2:
religia ciągle ograniczała naukę.
bajerka20
bajerka20
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w niektórych szkołach jest nawet przymus bycia w tym czasie na terenie szkoły.. d

a to dlatego, że nawet jeżeli nie chcecie iść na religię to szkoła jednak jest odpowiedzialna za was,.... pilnować musi by nic wam się nie stało... i powinni wam zorganizować czas... ale w praktyce wygląda to tak, że uczniowie są pozostawieni sami sobie....

Konto usunięte
Konto usunięte: swoje lata mam i troche wiem o zyciu

tia... całe 17 :lol2: ja mam 22 i wiem, że dużo przede mną :lol2: a Ty jużtyle przeżyłeś... hahahah jak mnie to rozbraja :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: a jak ktoś jest ateistą ?

nie, jestem katoliczką...

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko często katolicy to zwykli obłudnicy którzy wiarą sobie wycierają gęby.

o i tu się zgodzę... w niedziele w pierwszej ławce w kościele a od poniedziałku do piątku chłop żonę leje do krwi :/
Scooter3217
Scooter3217
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tia... całe 17

2 tyg. i 18;p
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: o i tu się zgodzę... w niedziele w pierwszej ławce w kościele a od poniedziałku do piątku chłop żonę leje do krwi :/

Ja tego nie pisałam :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: taaaa i co jescze?;p

Nic. To wystarczy ;]
bajerka20
bajerka20
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: góru to moze jestes to swojej tuszy;p

widzisz?? inteligenty człowiek takich argumentów nie używa :)

Konto usunięte
Konto usunięte: nie trafiłas kompletnie, widac malo wiesz i myslisz sterotypowo;p

jestem socjologiem i wiem co mówię :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no bez przesady religia ciągle ograniczała naukę.

ale popatrz na to tak.. .jakby nie było każdy w coś wierzy.. nawet ateista... gdyby nie było wiary to i nauka nie ewoluowałaby ;p bo po co naukowiec miałby wymyślać nowy lek na nieuleczalną chorobę gdyby nie wierzył, że jest taka możliwość...
Scooter3217
Scooter3217
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w niedziele w pierwszej ławce w kościele a od poniedziałku do piątku chłop żonę leje do krwi :/

doszczetne sterotypowe myslenie
bajerka20
bajerka20
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tego nie pisałam

o sorki, źle zacytowałam :)

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 tyg. i 18;p

oj jak to postać rzeczy zmienia :lol2: oj kolego masz jeszcze mleko pod nosem i naprawdę wszystko przed Tobą :)
Scooter3217
Scooter3217
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: widzisz?? inteligenty człowiek takich argumentów nie używa :)

jakos wiekszosc takich argumentow uzywa
baskas4
baskas4
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo po co naukowiec miałby wymyślać nowy lek na nieuleczalną chorobę gdyby nie wierzył, że jest taka możliwość...

tylko co to ma do religii? To jest wiara w ludzkie możliwości, a nie w Boga.
bajerka20
bajerka20
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: doszczetne sterotypowe myslenie

kurda jak Ty życia nie znasz :lol2: w kościele bywasz? pewnie nie... znasz ludzi, którzy przesiadują w pierwszych ławkach?? pfff.... to jest przykład z życia wzięty.,..więc mi tu nie wyjeżdżaj z stereotypami bo nawet nie wiesz o czym mówisz...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.