lista tematów
RELIGIA W SZKOLE strona 6 z 19
Czy waszym zdaniem religia w szkołach powinna być ? I prawdopodobnie Religia ma się zaliczyć jako średnia [hehe] . Praktycznie każdy uczeń olewa ten przedmiot ... a co może nie prawda?:D
ksiądz, katecheta i katechetka... i najmilej katechetę wspominam na jego wiedzę...
realu też :)
rozpuszczony gówniarz...
należysz na bank do pokolenia dzieciaków wychowywanych przez jednego rodzica bądź też rodziców tak zajętych pracą, że nie mają dla Ciebie czasu....więc nie dziwię się, że tak tępo piszesz :)
góru to moze jestes to swojej tuszy;p
Konto usunięte: należysz na bank do pokolenia dzieciaków wychowywanych przez jednego rodzica bądź też rodziców tak zajętych pracą, że nie mają dla Ciebie czasu....więc nie dziwię się, że tak tępo piszesz :)
nie trafiłas kompletnie, widac malo wiesz i myslisz sterotypowo;p
a to dlatego, że nawet jeżeli nie chcecie iść na religię to szkoła jednak jest odpowiedzialna za was,.... pilnować musi by nic wam się nie stało... i powinni wam zorganizować czas... ale w praktyce wygląda to tak, że uczniowie są pozostawieni sami sobie....
tia... całe 17

nie, jestem katoliczką...
o i tu się zgodzę... w niedziele w pierwszej ławce w kościele a od poniedziałku do piątku chłop żonę leje do krwi :/
widzisz?? inteligenty człowiek takich argumentów nie używa :)
jestem socjologiem i wiem co mówię :)
ale popatrz na to tak.. .jakby nie było każdy w coś wierzy.. nawet ateista... gdyby nie było wiary to i nauka nie ewoluowałaby ;p bo po co naukowiec miałby wymyślać nowy lek na nieuleczalną chorobę gdyby nie wierzył, że jest taka możliwość...