RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

Witam

takie o to pytanie

1. Wasze przygody na egzaminach .. matura.. sesja.. ewentualnie coś innego
(macie jakies wspomnienie z jakże istotnych chwil waszego życia)

Jeśli chodzi o mnie.. to nie zapomnę nigdy matury ustnej z angielskiego
mówiłem właśnie Topik o tradycjach (jedyny z 40 jakiego się nauczyłem przez cały rok i ten sam wylosowałem :mrgreen: ) no i zadowolony z siebie ..wyczekuję pytań od komisji ..
Babka zapytała mnie kto przychodzi na Święta Bożego Narodzenia
zaczynam wymieniać jej całą rodzinę..
ona że to nie to..
..no to ja ..medytacja.. kto jeszcze do mnie przychodzi..
w końcu przez śmiech powiedziała mi że chodzi jej o Mikołaja.. i że mam już iść
zdałem :mrgreen:

...Ignorance is bliss...
NiePotrafieZyc
NiePotrafieZyc
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: Babka zapytała mnie kto przychodzi na Święta Bożego Narodzenia zaczynam wymieniać jej całą rodzinę.. ona że to nie to.. ..no to ja ..medytacja.. kto jeszcze do mnie przychodzi.. w końcu przez śmiech powiedziała mi że chodzi jej o Mikołaja.. i że mam już iść zdałem

:crylol:
Gratuluję ;P
martyna2582
martyna2582
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: zdałem

:crylol:
nie no gratuluje ;d .

RexMundi
RexMundi: 1. Wasze przygody na egzaminach .. matura.. sesja.. ewentualnie coś innego

yy... kurde nie pamiętam xD
RexMundi
RexMundi
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Gratuluję ;P

dzięki .. wiem że miałem farta

Konto usunięte
Konto usunięte: yy... kurde nie pamiętam xD

może jeszcze wszystko przed Tobą
...Ignorance is bliss...
Ader
Ader
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: Wasze przygody na egzaminach .. matura.. sesja.. ewentualnie coś innego (macie jakies wspomnienie z jakże istotnych chwil waszego życia)

Odnośnie sesji to miałem w tym roku jakieś niewątpliwe szczęście. Przykłady mogą być może mało ważne, ale jednak dla mnie zostały w pamięci.
Po pierwsze zaliczenie z angielskiego w formie ustnej mieliśmy odpowiadać z tekstu, tłumaczyć słownictwo itp. No ponieważ w pierwszym terminie stwierdziłem pod salą że nie wejdę bo wszyscy wyszli zrezygnowani(same dwóje tróje) poszedłem na drugi termin i to cholera tylko ja ! :D no siadłem stres wiadomo na to profesorka kazała mi wziąć tekst, przygotować się z niego wyszła sobie na kawkę ja sobie szybciutko tekst po polsku na kolana odpowiedzialem na jedyną piątkę :ninja:

druga sprawa egzamin z dobrostanu zwierząt, na który kompletnie nic się nie nauczyłem i bałem się ścigąć. Wszyscy ścigali ja nie, wkurzylem się więc naściemniałęm totalnie co tylko się dało, rezultat: ja 4,5 reszta jakieś 3,0 :ninja:

szczęście no :ninja:

a jeśli chodzi o maturę to zapomniałem wyłączyć telefonu komorkowego co jest naturalnie zakazane i cały egzamin zamiast się skupić zastanawialem się co zrobić żeby telefon ani nie dzwonił ani nie został przyuważony. I grzebałem w kieszeni tak, że wyjąłem baterię i obudowę w kieszeni :ninja:
RexMundi
RexMundi
  21 Agosto 2008
Ader
Ader: Po pierwsze zaliczenie z angielskiego w formie ustnej mieliśmy odpowiadać z tekstu, tłumaczyć słownictwo itp. No ponieważ w pierwszym terminie stwierdziłem pod salą że nie wejdę bo wszyscy wyszli zrezygnowani(same dwóje tróje) poszedłem na drugi termin i to cholera tylko ja ! :D no siadłem stres wiadomo na to profesorka kazała mi wziąć tekst, przygotować się z niego wyszła sobie na kawkę ja sobie szybciutko tekst po polsku na kolana odpowiedzialem na jedyną piątkę

to ja miałem podobnie.. na studium .. nie poszedłem na egzamin z Prawa.. i musiałem jechac na poprawkę ..do gościa 60 km ..
egzamin był taki.. zaprosił mnie do baru.. postawił piwo.. wypełnił index na 5 i oddał koszty podróży :crylol:

Ader
Ader: druga sprawa egzamin z dobrostanu zwierząt, na który kompletnie nic się nie nauczyłem i bałem się ścigąć. Wszyscy ścigali ja nie, wkurzylem się więc naściemniałęm totalnie co tylko się dało, rezultat: ja 4,5 reszta jakieś 3,0 szczęście no

zdarza się
...Ignorance is bliss...
Ader
Ader
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: to ja miałem podobnie.. na studium .. nie poszedłem na egzamin z Prawa.. i musiałem jechac na poprawkę ..do gościa 60 km .. egzamin był taki.. zaprosił mnie do baru.. postawił piwo.. wypełnił index na 5 i oddał koszty podróży

ja po prostu zawał że tylko sam myśle no jak mnie przykatuje to po mnie a ta kaweczke wypiła tekst przeczytałem z kolana, piąteczka jedyna chyba zresztą w grupie :ninja:

czasem się opłaca przekładać :d
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: 1. Wasze przygody na egzaminach .. matura.. sesja.. ewentualnie coś innego

no pewnie :ziober2: :lol:
na testech gimnazjalnych zaczęłam się na calą sale śmiać z nauczyciela z wf ;]
nie mogłam się opanować
potem to już tylko upomnienie ;D
RexMundi
RexMundi
  21 Agosto 2008
Ader
Ader: ja po prostu zawał że tylko sam myśle no jak mnie przykatuje to po mnie a ta kaweczke wypiła tekst przeczytałem z kolana, piąteczka jedyna chyba zresztą w grupie czasem się opłaca przekładać :d

no opłaca się .. ale to tez zależy od nauczyciela :tak:
miałem taka francę.. że 3 razy mnie oblała ..bo mnie nie lubiła.. i sam zażyczyłem sobie komisa.. i jeszcze było tak.. że dyrek..stał po mojej stronie..i mieliśmy plan awaryjny (on pytał się o coś.. co ja już wczesniej miałem wiedzieć) gdyby babka zadawała wybitnie trudne pytania.. a takię były :tak:

póxniej ja zwolnili ;]
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na testech gimnazjalnych zaczęłam się na calą sale śmiać z nauczyciela z wf ;]

a dlaczego ? zrobił coś ?
...Ignorance is bliss...
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: a dlaczego ? zrobił coś ?

nie ;] po prostu jego sam wyraz twarzy mnie zawsze rozśmieszał ;P
RexMundi
RexMundi
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ;] po prostu jego sam wyraz twarzy mnie zawsze rozśmieszał ;P

aha :woot:
no może być i tak

Ja się śmiałem na polskim - ustny
przed wejściem gadałęm z kumplem.. o gramatyce.. i pyta się mnie czy uczyłem się o morfemach :woot: Ja do niego że nie ..że co to .. że takich rzeczy nie będzie
wchodzę .. losuję zestaw.. patrze MORFEMY :wtf:
...Ignorance is bliss...
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: wchodzę .. losuję zestaw.. patrze MORFEMY

hehehe xD no to nieźle xD
RexMundi
RexMundi
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hehehe xD no to nieźle xD

komisja (wychowawczyni polonistka) zrobiła mi szybką powtórkę ..ale to zaważyło na tym że dali mi 3 :and:
chociaż literatura w małym palcu... (trafiłem z pytaniami)
...Ignorance is bliss...
uzak
uzak
  22 Agosto 2008
RexMundi

kamasutra na scianie podczas matury ustnej z angielskiego :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.