Mundurkiii :(( strona 10 z 10
Pozderrrka
ja bede miala nadaj... ja mam blękitne bluzki na dlugi rekaw i na krotki i rozpinan tak pod szyją na 4 guziczki czy tam na 3... i na t granatowa kamizelka... ;/
jak patrzę na post autorki tego tematu.. to najlepiej przydały by się jej od razu dwa mundurki..
jestem zdecydowanym zwolennikiem mundurków w szkołach.
ja miałem rok mundurek jakaś dżinsowa kamizelka z logo budy :/ ale wstyd :)ale spoko bo tylko na lekcje go zakładałem
Mnie na szczęście to ominęło... Bo jak poszedłem do szkoły średniej to akurat wprowadzono mundurki do tego gimnazjum do którego chodziłem... ;p Mój brat musi chodzić w mundurku do szkoły i chyba raczej mu się to nie za bardzo podoba... Ale sam pomysł mi się nie za bardzo podoba, każdy powinien chodzić w tym w czym lubi... pozdro... :P
w średniej chyba nie ma :P niewiem jak w podstawówce, gimnazjum ^^> w moim byłym gimmnazjum było tak. kto chciał to nosił xD i uwieżcie ponoć ludzie nosili :P
my mielismy kamizelki z dzinsu i tak w nich sie nie choidzlo po 3 miesiacach szkoly swoj spalilem xd a na zakonczenie roku kazdy wziol mundurek i sie je spalilo