domissia15
domissia15
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)
Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??

Pozderrrka
domissia15
domissia15
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co to znaczy ?

Zawsze* ... Literówka za szybko pisałam i ...bum

aa i przestan sie czepaic :mrgreen:
pauline321
pauline321
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ?? Pozderrrka

:wtf:

mialam.
dzinsową kamizelke :ble:
na szczescie koniec,
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: aa i przestan sie czepaic

Nie przestanę ;]
sonia167
sonia167
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??

ja bede miala nadaj... ja mam blękitne bluzki na dlugi rekaw i na krotki i rozpinan tak pod szyją na 4 guziczki czy tam na 3... i na t granatowa kamizelka... ;/
smielaq89
smielaq89
  24 Agosto 2008

jak patrzę na post autorki tego tematu.. to najlepiej przydały by się jej od razu dwa mundurki..

jestem zdecydowanym zwolennikiem mundurków w szkołach.

Adrian4652
Adrian4652
  24 Agosto 2008

ja miałem rok mundurek jakaś dżinsowa kamizelka z logo budy :/ ale wstyd :)ale spoko bo tylko na lekcje go zakładałem

Mateusz910530
Mateusz910530
  24 Agosto 2008

Mnie na szczęście to ominęło... Bo jak poszedłem do szkoły średniej to akurat wprowadzono mundurki do tego gimnazjum do którego chodziłem... ;p Mój brat musi chodzić w mundurku do szkoły i chyba raczej mu się to nie za bardzo podoba... Ale sam pomysł mi się nie za bardzo podoba, każdy powinien chodzić w tym w czym lubi... pozdro... :P

KanapkaZNutellax3
KanapkaZNutellax3
  24 Agosto 2008

a ja i tak tego nie nosiłam ; )

xKOLAx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
xKOLAx
  24 Agosto 2008

Nie miałem w szkole, nie będę miał, a jak nawet to nie nosił bym....

domniczek
domniczek
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??

w średniej chyba nie ma :P niewiem jak w podstawówce, gimnazjum ^^> w moim byłym gimmnazjum było tak. kto chciał to nosił xD i uwieżcie ponoć ludzie nosili :P
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i uwieżcie

Ty się naucz pisać normalnie :]
Kira92
Kira92
  25 Agosto 2008

my mielismy kamizelki z dzinsu i tak w nich sie nie choidzlo po 3 miesiacach szkoly swoj spalilem xd a na zakonczenie roku kazdy wziol mundurek i sie je spalilo

domissia15
domissia15
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak patrzę na post autorki tego tematu.. to najlepiej przydały by się jej od razu dwa mundurki.. jestem zdecydowanym zwolennikiem mundurków w szkołach.

Hhah...Oceniasz mnie po poście jakim napisałam ? Puknij sie w dyńke czubie
WrednaMisia
WrednaMisia
  27 Agosto 2008

Mundurki powinny być nadal :tak:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.