Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??
Pozderrrka
lista tematów
Mundurkiii :(( strona 6 z 10
Konto usunięte: ale dziewczyny w gimnazjum nie wiedzą ze makijaż ma podreślać urodę..
w gimnazjum czy liceum mysli się: czym wiecej tym lepiej.
dokladnie...
nawalą tego wszystkiego na buzie i mysla ze sa piekne...
coz, nikt im nie zmieni tego zakichanego myslenia.
a teraz lece, bardzo milo mi sie z Toba rozmawialo :)
[w ogole to Grzegorz jestem, milo mi]
6 dni temu o 19:17xBuziamCiex dodała Cię do czarnej listy.
5 sierpnia 2008Everything922 dodała Cię do czarnej listy.
30 lipca 2008MiSiaCzek15xD dodała Cię do czarnej listy.
No za cos mozna pochwalic Romana G.
Konto usunięte: ale z tego co pamietam.. to tez bylo tak ze.. np na chemii bylo cicho. nikt sie nie odezwal.. tak samo na polskim. Czuliśmy jakiś respekt do nauczycielek. moze troche i strach.. szczególnie do nauczycielki chemii.. ;|
hehe moja nauczycielka od fizyki miała ksywe Biała Śmierc, nigdy nie chciałem sie przekonac dlaczego
zawsze tak było. Lepiej obwiniac kogos a samemu byc czystym
w sumie to do niego zastrzezen nie miałam jak chodzilam do LO..
kazdy tam na "górze" popełnia błędy.. ale on chciał coś zmienic chociaz..

Konto usunięte: hehe moja nauczycielka od fizyki miała ksywe Biała Śmierc, nigdy nie chciałem sie przekonac dlaczego

kiedys przezywalismy w gimnazjum nauczycieli.. i nauczycielka od chemii słyszała. a to byla okropna kobieta. jej poziom usmiechu dochodził do poziomu zero czyli tak ;|
zadnego wygiecia ust.. nic.. zero poczucia humoru itd.
i w koncu na lekcji ona mówi:
słyszałam .. tak wszystkich przezywacie.. Ciekawa jestem jak na mnie mówicie.
W klasie Cisza ;|
a jeden chlopak:
Chemica czarownica ;D
to głupie :D ale kobieta tak sie zaczela smiac ze położyla nas ze smiechu strasznie :D
kazdy nauczyciel jest przeciez czlowiekiem.. jak podchodzi sie tak do nich to i oni do nas tez tak bedą.
kazdy na kazdego wine zgania..
jestem za zaostrzeniem przepisów panujacych w naszej edukacji i rozbudowaniem nijakiego wychowania seksualnego, a nie jakiegos przygotowania do zycia w rodzinie
które brzmi jakos tak katolicko
Konto usunięte: kazdy nauczyciel jest przeciez czlowiekiem.. jak podchodzi sie tak do nich to i oni do nas tez tak bedą.
nawet najgorsza matrona , moze byc kims wartosciowym
chora połlisz mentalność
Konto usunięte: jestem za zaostrzeniem przepisów panujacych w naszej edukacji i rozbudowaniem nijakiego wychowania seksualnego, a nie jakiegos przygotowania do zycia w rodzinie
które brzmi jakos tak katolicko
bo sex to dalej temat tabu. myslą ze jak o tym sie nie mówi to jest dobrze bo nikt nic nie wie..
zamiast dzieci od malego przygotowywac.. zeby pozniej nie bylo durnych usmieszków i glupich docinek

wątpie zeby to sie szybko zmieniło

i zawsze da sie cos załatwic.
Polak rodzi sie głupi i umiera głupszy
swoista symbioza ale pozbawiona spoufalania sie
Konto usunięte: bo sex to dalej temat tabu. myslą ze jak o tym sie nie mówi to jest dobrze bo nikt nic nie wie..
zamiast dzieci od malego przygotowywac.. zeby pozniej nie bylo durnych usmieszków i glupich docinek
albo tematów typu spoznia mi sie okres itp itd
zdązylam to zauwazyc..
czym starsze tym głupsze.. a mysla ze mając doswiadczenie wiedzą wszystko..

to tak jak na hyde

tak powaznie.. to na pytania tego typu są tak banalne odpowiedzi ze szkoda słów..
moze ludzie mysla ze jak cos jest oczywiste to nie ma potrzeby tego mówic na głos..
Konto usunięte: w sumie za spódnicami nie przepadam.. ale jakby były jakies.. rybaczki czy spodnie dlugie.. ale od czasu do czasu to i spodnice mozna :D
dół można jaki się chce, te spódniczki to tylko na apele itp. ale nie wiadomo , czy nie beda obowiazkowe. a spodnie dla dziewczyn takie z kantem tez można było sobie zamówić. no i buty z białą podeszwą koniecznie.