Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??
Pozderrrka
lista tematów
Mundurkiii :(( strona 9 z 10
Konto usunięte: Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ?? Pozderrrka
A ja byłam jak najbardziej za mundurkami. Teraz będę w 3 gimnazjum i uważam ,że nie było chociaż rewii mody,a teraz to przyjdzie cała rewia emo girls, skejtówek i barbi.
ta mundurki -.- nie ma nic bardziej wku^^rwiajacego niz te szmatki... np nasze sa z bangladeszu xD ogolnie to nie wiem czy uu nas wycofali ....
Odnośnie mudurków w LO. U nas w tych lepszych są.
a jeżeli chodzi o mudurki w niższych szkołach to u mnie ich już nie ma. i mówicie o rewi mody... ale jeżeli ktoś chce sie wywyższyć że jest bogatszy od innych to i tak to zrobi nie zależnie od tego czy są mudurki czy nie. Bo nawet głupi piórnik może pokazać kto jest bogatszy i stać go na wiecej niż tych biednieszych. U mnie w szkole wiele osób nie nosiło tego bo szara koszula którą i tak wszyscy nosili odpiętą i pod spodem swoje topy i bluzy nie zdały egzaminu. [color=cyan]
jak chcą to mogą i z mundurkami. U mnie takie bkuzy rozpinane. I rozepnie i jej widac

pozatym myślisz że wszystkie tylko pokazują dupy i cycki?

Konto usunięte: jak chcą to mogą i z mundurkami. U mnie takie bkuzy rozpinane. I rozepnie i jej widac
Są takie że się nie da

A takto nie założy bluzki spod której jej cyce wylatują

A czy ja twierdzę że wszystkie?
WIększość :]
Konto usunięte: bo trzeba o nich pamiętac, a ja... no cóż ledwo mi się udało wcisnąc w 3 zapomnienia w ciągu półrocza.
Dobrze ze głowy nie zapominasz