Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??
Pozderrrka
lista tematów
Mundurkiii :(( strona 5 z 10
Konto usunięte: Dzisiejsze dzieci by zgineły w tej szkole do której ja chodziłem
szacunek i pokora sa obce dzisiejszym gimnazjalistom
teraz bede miala we wrzesniu 2 tygodnie praktyki.. w szkole..
-.-
jak bylam załatwiac sobie praktyki to nie wiedzialam ktora to nauczycielka a ktora uczennica z podstawówki o.O
Konto usunięte: w prywatnych szkolach przynajmniej w wiekszosci są mundurki i ludzie nie narzekają.. jakos w Stanach tez chodzą i nigdy nie słyszałam zeby uczniowie robili z tego problem
no polska dzieciarnia taka tylko...
dziewczyny juz od najmlodszych lat zachowuja sie tak prowokujaco i wyzywajaco, ze nie dziwi fakt, iz jest coraz wiecej maloletnich matek, badz prostytutek :/
za moich czasow dyscyplina byla wrecz 100% - dziewczyny nie ubieraly sie jak [powiedzmy sobie szczerze] 'pierwsze lepsze'
ehh... czasy sie zmienily, mlodzi sa bardziej wyuzdani, chamscy i niekulturalni.
nie szanuja ani nauczyciela ani wlasnego ciala.
i bardzo madrze :)
Konto usunięte: My mamy mundurki ochyda! Chocciaż to dobrze że je mamy troszkę schludniej wyglądamy :)
ochydą, mozna nazwac wystajaca dupe lub cycki. Naprawde, na widok niektorych robi sie niedobrze.
[i nie uzywaj tylu emotikon]

6 dni temu o 19:17xBuziamCiex dodała Cię do czarnej listy.
5 sierpnia 2008Everything922 dodała Cię do czarnej listy.
30 lipca 2008MiSiaCzek15xD dodała Cię do czarnej listy.
xXxGrzegorz1988xXx: no polska dzieciarnia taka tylko...
dziewczyny juz od najmlodszych lat zachowuja sie tak prowokujaco i wyzywajaco, ze nie dziwi fakt, iz jest coraz wiecej maloletnich matek, badz prostytutek :/
za moich czasow dyscyplina byla wrecz 100% - dziewczyny nie ubieraly sie jak [powiedzmy sobie szczerze] 'pierwsze lepsze'
ehh... czasy sie zmienily, mlodzi sa bardziej wyuzdani, chamscy i niekulturalni.
nie szanuja ani nauczyciela ani wlasnego ciala.
ja nie wiem.. mam 20 lat i już tego wszystkiego nie rozumiem..
popatrze sie czasem na ulicy do przy mlodszych dziewczynach szczerze wyglądam jak dziecko ;|
albo ja już jestem za stara na to wszystko albo swiat stanął na głowie ;|
szczerze Ci powiem że współczuję ludziom których kiedyś bede katować.
nie mam zamiaru mścić się za dawne czasy.. bo niektórzy nauczyciele tak robia..
..dzieci sie mnie boją.. i wątpie zeby ktos mi bezczelnie właził na głowe..

na to trzeba sobie zasłuzyc, nie pokazywac co niektórym smarkaczom swoich słabostek, bo dzieci to wyczuja
Licze na Ciebie Giertychu w spódnicy
Konto usunięte: popatrze sie czasem na ulicy do przy mlodszych dziewczynach szczerze wyglądam jak dziecko ;|
Hmm... z tym, ze wiesz, Ty nie nakladasz make up'u szpachelka jak one...
Za 30 lat bedziesz wygladala dalej pieknie i swiezo, a one? One beda stare i pomarszczone.
zeby u mnie w szkole tak urocze i madre praktykantki to zapewne szlo by mi lepiej... ale juz lata edukacji zakonczone.
6 dni temu o 19:17xBuziamCiex dodała Cię do czarnej listy.
5 sierpnia 2008Everything922 dodała Cię do czarnej listy.
30 lipca 2008MiSiaCzek15xD dodała Cię do czarnej listy.
Konto usunięte: na to trzeba sobie zasłuzyc, nie pokazywac co niektórym smarkaczom swoich słabostek, bo dzieci to wyczuja
chociaz.. jakby lekcje były troche ciekawsze.. nauczyciele wprowadziliby jakies innowacje.. bądź czesciej okazywali nutę czlowieczeństwa wydaje mi się ze i uczniowie by to docenili..
ale obie strony muszą sie starać.. a nie tylko jedna.

jednostka jest zawsze z góry przegrana..
xXxGrzegorz1988xXx: Hmm... z tym, ze wiesz, Ty nie nakladasz make up'u szpachelka jak one...
Za 30 lat bedziesz wygladala dalej pieknie i swiezo, a one? One beda stare i pomarszczone.
makijaż.. ok.. rozumiem.. w koncu sama jestem dziewczyną.. makijaż robiony jest po to by podobac sie płci przeciwnej. a słyszałam o takich nauczycielach ktorzy za wlosy ciągneli uczennice pod kran i zmywali silą make-up..
ze skrajności w skrajność..
ale dziewczyny w gimnazjum nie wiedzą ze makijaż ma podreślać urodę..
w gimnazjum czy liceum mysli się: czym wiecej tym lepiej.
co do tego.. wiekszosci mądrość przychodzi z czasem :D
xXxGrzegorz1988xXx: zeby u mnie w szkole tak urocze i madre praktykantki to zapewne szlo by mi lepiej... ale juz lata edukacji zakonczone.

zobaczymy jak to bedzie ze mna. od 3 do 17 wrzesnia kara boska :D
Kto ma władze, ten jest panem sytuacji
chociaż w dzisiejszym prawie to nauczyciel jest na przegranej pozycji
trzeba zejsc do podziemia
Konto usunięte: chociaz.. jakby lekcje były troche ciekawsze.. nauczyciele wprowadziliby jakies innowacje..
Ale czy nauczyciel dostanie taka szanse od uczniów.
teraz szczerze wątpie

ale z tego co pamietam.. to tez bylo tak ze.. np na chemii bylo cicho. nikt sie nie odezwal.. tak samo na polskim. Czuliśmy jakiś respekt do nauczycielek. moze troche i strach.. szczególnie do nauczycielki chemii.. ;|
ale byly tez takie przedmioty na których robilo sie wszystko jak leci.
czasem to nauczyciele najpierw dają uczniowi wolną reke a na drugi dzien karcą za to za co dzien wczesniej nagradzali.
wiekszość nawyków dziecko wnosi do szkoły z domu.
a rodzice obwiniają szkołe za to ze dzieci zle sie zachowują..
ale z tego co slyszalam ma juz wieksze prawo.