domissia15
domissia15
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)
Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ?? u mnie zrezygnowano ...i dopszz....My mieliśmy wieśniackie bluzki granatowe na krótki rękaw.. Yhh :-\\ A Wy ??

Pozderrrka
myszka13333
myszka13333
  22 Agosto 2008

ja miałam rok i są zlikwidowane ... w lo nie ma :)

uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: młodziez wie wszystko najlepiej i nie pouczaj jej

no tak..
czasem matka mi cos tlumaczy a ja chce po swojemu.. i tak wychodzi ze miala racje pozniej.. mimo wszystko i tak jej tego nigdy nie powiem :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: to sie zmieni, ale nie za mojej kadencji

ani za mojej :D
ewelina7g
ewelina7g
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem matka mi cos tlumaczy a ja chce po swojemu.. i tak wychodzi ze miala racje pozniej.. mimo wszystko i tak jej tego nigdy nie powiem

heh, ja mam tak z tatą :) od pewnego czasu zaczęłam go słuchać i dobrze na tym wychodzę :P
uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dół można jaki się chce, te spódniczki to tylko na apele itp. ale nie wiadomo , czy nie beda obowiazkowe. a spodnie dla dziewczyn takie z kantem tez można było sobie zamówić. no i buty z białą podeszwą koniecznie

e to i tak tyle było swobody.
mimo to mało dzieci widzialam ostatniego roku w mundurkach..
uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: heh, ja mam tak z tatą :) od pewnego czasu zaczęłam go słuchać i dobrze na tym wychodzę :P

ja sie nie słucham.
moge skorzystać z rady
:D tak to sie lepiej nazywa :D
ramzes812
ramzes812
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem matka mi cos tlumaczy a ja chce po swojemu..

Czasami człowiek sie sparzy, ale wyciaga z tego wnioski. Ciezko sie jest przyznac do błedu
baskas4
baskas4
  22 Agosto 2008

Mundurki to dobry pomysł. Tylko wykonanie było czasem słabe.

U mnie 70% ankietowanych zgodziło się na mundurki, ale i tak ich nie wprowadzają.

uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami człowiek sie sparzy, ale wyciaga z tego wnioski. Ciezko sie jest przyznac do błedu

mimo to ja czesciej sie przyznaje ze cos zle niż ona :C
:D
cóz.. w koncu to matka.. cechy podobne..
ramzes812
ramzes812
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mimo to ja czesciej sie przyznaje ze cos zle niż ona :C :D cóz.. w koncu to matka.. cechy podobne..

to Ty grzeczna dziewcynka jestes
Ja teraz uciekam bo zapałki sie uginaja :D
dobranoc
:bye:
uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to Ty grzeczna dziewcynka jestes Ja teraz uciekam bo zapałki sie uginaja :D dobranoc

heh :D
dobrej nocy :bye: :)
xchiquitax
xchiquitax
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: domissia15: A Wy ?? Nie miałem, nie mam i mieć nie będę.

Ja również :mrgreen:
IAmYourFantasize
IAmYourFantasize
  22 Agosto 2008

jak ja bylam w trzeciej gimnzajum to mialam ale nosilam je jakis miesiac tylko bo z matmy obnizala sprawowanie ..my mielismy niebieski t-shirt z logo szkoly i jakies kamizelki z polaru tez z logo szkoly...potem wszyscy przestali nosic jak zrezygnowala z pbnizania sprawowania,a teraz to zadnych mundurkow nie bedzie w tej szkole co ide i dobrze :)

LonleyAngel2
LonleyAngel2
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bedziecie nadal miec w swojej szkole mundurki ??

nie

Konto usunięte
Konto usunięte: A Wy ??

takie :zonk:
IncurableLove
IncurableLove
  22 Agosto 2008
Nie miałam, nie mam i mieć nie będę.
A co do zniesienia mundurków, jestem przeciw, bo znów 12latki będą chodziły z biustem na wierzchu i w wyzywających ciuchach.. To nie burdel, tylko szkoła..
Jeszcze gdyby szyli ładniejsze te mundurki...
QueenOfTheWorld
QueenOfTheWorld
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: .i dopszz

umiesz pisac?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.