Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)
lista tematów
Szkoła (sciaganie) strona 4 z 10
Konto usunięte: Ja miałam to samo na egzaminie gimnazjalnym . Przy każdym zadaniu czytałam po sto pincet razy pytanie i myslałam nad dobrą odpowiedzią a i tak było źle.
A ja właśnie nie analizowałam i miałam 75 pkt.

Konto usunięte: A na fizie zazwyczaj ściągałam od kumpeli, siedziałam w przed ostatniej ławce, więc nawet pisała mi rozwiązania na swojej kartce ołówkiem a ja przepisywałam tylko .
E to ja w mojej klasie jestem może trzecia.

albo są leniwi

ale fajnie bo każdy jest inny np

na fizjologii moja grupa i jedna miała z facetem i babą tacy lajtowi tacy śmieszni tak się dało ściągać (

a na np druga druga miała z takimi dwiema brrr...katowali ich pytali na każdych zajęciach na oceny, ściągać się nie dało bo od razu wywalały z sali, były wredne :O
Ader: na fizjologii moja grupa i jedna miała z facetem i babą tacy lajtowi tacy śmieszni tak się dało ściągać () żartowali nawet chcieli iść z nami na imprezę
a na np druga druga miała z takimi dwiema brrr...katowali ich pytali na każdych zajęciach na oceny, ściągać się nie dało bo od razu wywalały z sali, były wredne :O
ale nie powinno być tak ze wszyscy na egzaminie są . Tylko Ci od wykładów :O
ściąge pod kartkę, albo na ręce.

jeszcze jak wiedziałam że będzie kartkówka, to wyrywałam podwójną kartkę i na jednej pisałam ściągę. Później gdy nauczyciel mówił "wyciągamy karteczki" to miałam już przygotowaną, z jednej ściągałam a na drugiej pisałam to co kazał nauczyciel. Później odrywałam kartkę, że niby została mi jedna czysta, albo ścierałam to co było napisane.