neverwinter
neverwinter
  20 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: my nie tzn też zależy np z biochemii było trzech moja grupa miala z tym wykladowcą. Po prostu u nas jest 5 grup i każdy ma kogo innego na ćwiczeniach

U mnie są trzy grupy i tak ułożone ze sie wymieniamy ale zawsze z tym samym wykładowca:woot:
anulka92nysa
anulka92nysa
  20 Agosto 2008

ja nagrywam na mp3 ;) ihahahaha ale nie wiem czy w LO to sie sprawdzi :D

Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie są trzy grupy i tak ułożone ze sie wymieniamy ale zawsze z tym samym wykładowca

a u nas nie bo wszystkie zajęcia z danego przedmiotu są jednego dnia :ninja:
wiec jeden prowadzący padłby jak pies :ninja:
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nagrywam na mp3 ;) ihahahaha ale nie wiem czy w LO to sie sprawdzi :D

nagrałem ostatnio na egzamin z biochemii nawet miałem słuchawki przyczepione ale nie dało się :ninja:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: a u nas nie bo wszystkie zajęcia z danego przedmiotu są jednego dnia wiec jeden prowadzący padłby jak pies

No u mnie tez są jednego dnia :ninja:
Ale nie pada:ninja:
AvengedLove
AvengedLove
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałam to samo na egzaminie gimnazjalnym . Przy każdym zadaniu czytałam po sto pincet razy pytanie i myslałam nad dobrą odpowiedzią a i tak było źle.

A ja właśnie nie analizowałam i miałam 75 pkt. :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: A na fizie zazwyczaj ściągałam od kumpeli, siedziałam w przed ostatniej ławce, więc nawet pisała mi rozwiązania na swojej kartce ołówkiem a ja przepisywałam tylko .

E to ja w mojej klasie jestem może trzecia. :ziober2: a i tak mam 2. :D
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No u mnie tez są jednego dnia Ale nie pada

albo są leniwi :ninja:
ale fajnie bo każdy jest inny np :crylol:
na fizjologii moja grupa i jedna miała z facetem i babą tacy lajtowi tacy śmieszni tak się dało ściągać (:ninja:) żartowali nawet chcieli iść z nami na imprezę
a na np druga druga miała z takimi dwiema brrr...katowali ich pytali na każdych zajęciach na oceny, ściągać się nie dało bo od razu wywalały z sali, były wredne :O
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: na fizjologii moja grupa i jedna miała z facetem i babą tacy lajtowi tacy śmieszni tak się dało ściągać () żartowali nawet chcieli iść z nami na imprezę a na np druga druga miała z takimi dwiema brrr...katowali ich pytali na każdych zajęciach na oceny, ściągać się nie dało bo od razu wywalały z sali, były wredne :O

ale nie powinno być tak ze wszyscy na egzaminie są . Tylko Ci od wykładów :O
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie powinno być tak ze wszyscy na egzaminie są . Tylko Ci od wykładów :O

no lepiej by było bo ale 1 na 150 osob to ściaganie jak lato :ninja:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: no lepiej by było bo ale 1 na 150 osob to ściaganie jak lato

i o to chodzi :lol:
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i o to chodzi

tak..ale potem wychodzisz z uczelni z dyplomem, tytułem naukowym zdobytym dzięki ściganiu :nie:
prof. dr hab. ściagacz :crylol:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: prof. dr hab. ściagacz

Oj cicho tam :ninja:
ChybaKpisz
ChybaKpisz
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

ściąge pod kartkę, albo na ręce. :and:

jeszcze jak wiedziałam że będzie kartkówka, to wyrywałam podwójną kartkę i na jednej pisałam ściągę. Później gdy nauczyciel mówił "wyciągamy karteczki" to miałam już przygotowaną, z jednej ściągałam a na drugiej pisałam to co kazał nauczyciel. Później odrywałam kartkę, że niby została mi jedna czysta, albo ścierałam to co było napisane.
femmehugoboss
femmehugoboss
  20 Agosto 2008

najlepiej już na początku roku usiasc w takim miejscu żeby nauczyciel nie widzial jak sciagasz wtedy nie zginiecie, ale duzo moichkolezanke kupuje najzwyklejsze długopisy i "ryje" w nich cyrklami sciagi:P nawet paamietam na tescie gimnazjalnym niektórzy mieli takie specjałay ze soba:D

IAmSidVicious
IAmSidVicious
  20 Agosto 2008

Na butach najlepiej :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.