Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)
lista tematów
Szkoła (sciaganie) strona 9 z 10
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
ja ściagam wsadzajac sciage w bluze:D rozsowam sowak do polowy i tam wkladam sciage:D zerkam niby na kartke a zerkam na bluze:D jak nauczyciel podejdzie i zapyta co tam mam to mowie :D prosze mi w dekold nie patrzec:D
czasami to i na kalkulatorach normalnych przyklejało sie śćiągi xD
ja miałam taki składany i od wewnetrznej strony zawsze była ściąga :D zwłasza na chemii ;]
Mam w telefonie zrobione zdjęcia danego materiału (schemat, tekst itd.). Wygląda to jakbym patrzył która godzina, ale ten sposób nie jest niezawodny ^^.
Jesli się siedzi gdzieś w miarę daleko od nauczyciela to najlepszym sposobem wg. mnie jest wydrukować ściąge i schowac pod sprawdzian ;]
1 Najlepiej przyklejc sciage do linijki
2 Ewentualnie załozyc rozpinaną bluze i do wewnetrznej stroniy przykleic sciąge
3 Albo za nawiasem kartki cieniutko napisac sciage ołowkiem i pod koniec to zgumowac lub zamazac innymi pierdołami
4 dogadac sie z kumplem co siedzi ławke przed wami i na plecy mu przyklejc jak idzie profesor to sie lekko zsuwa w dół i sciągi nie ma
5 Mozna juz wczesniej na ławce ołowkiem napisac sciage
6 W razie duzej ilosci sciag pamietaj zróbi jedna wiecej o nazwie "SPIS TRESCI" zebys sie nie pogubił
7 Moja ulubiona metoda to na parapecie połozyc
8 Albo sciagnac program btroom i gadac w klasie z kumplami przez bt lub pisac za free ale pamietajcie o małych słuchawkach (moja ulubiona)
Pzdr TMK
RexMundi: jak siedzisz przy scianie lub oknie .. to od strony okna lub sciany.. mieć w uchu słuchawke.. podłączona do mpka.. a tam nagrany cały dział przedmiotu
to jest dobre jak ktoś ma długie włosy, tutaj bardziej o dziewczyny chodzi, włosy zakrywają słuchawkę :) a kabelek jest przeprowadzony przez plecy także nie widać. Skąd takie znam tricki..eh studiuje się