Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)
lista tematów
Szkoła (sciaganie) strona 1 z 10
no wiec ja jeszcze nigdy nie zostalem zlapany na sciaganiu czyli juz jakies 6 lat bedzie ;> sciage sobie zawsze drukuje i obklejam dookola zeby tusz sie nie rozmazal ;p chowam ja w wewnatrz prawej dloni ^^ tam gdzie 3mam dlugopis ;> nauczyciel mysli ze patrzysz na kartke a ty sciagasz ^^
Hm... znam wiele sposobów =]
A nie lepiej się nauczyć i później nie kombinować, bądź liczyć na pomoc kolegi z ławki ? ;)
Eyy .! x3
Ja tam najnormalniej na świecie chowam do piórnika ..;p.
Na niketórych lekcjach to spokojnie można książke otworzyć
jezeli wiesz na 100% z czego bedzie np. jakaś tabela na pamięc czy cos mozesz sobie wziąc dwie kartki tz. najlepiej z srodka zeszytu i przerysowac ją na tą kartke dzien przed sprawdzianem mozno dociskając dlugopis tak zeby wszystko widocznie sie odbiło na drugiej stronie podczas sprawdzianu siadasz na koncu i wszystko ładnie slicznie pięknie poprawiasz długopisem sukces murowany

Ader: zawsze ściągałem z telefonu. Wysyłałem sobie z internety darmowe mmsy z materiałem którego nie umiałem pojąć a potem przepisywałem, udając ze sprawdzam która godzina, coś licze w telefonie itp.
^^ u nas na fizyce mozna uzywac telefonow ^^ to wiadomo pisalo sie wszystkie wzory itepe na kom a pozniej aby przepisywalo, no a jak czegos sie nie wiedzialo to sie slalo message do kumpla z tej samej grupy ;p
[quote=neverwinter]Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)
karteczka w piórniku lub gdzieś na kolanach. :ziew:
Na niektórych lekcjach to nawet książkę na kolanach mogłam trzymać i nikt tego nie zauważył. :ninja:
Konto usunięte: ^^ u nas na fizyce mozna uzywac telefonow ^^ to wiadomo pisalo sie wszystkie wzory itepe na kom a pozniej aby przepisywalo, no a jak czegos sie nie wiedzialo to sie slalo message do kumpla z tej samej grupy ;p
u nas w większości też można było korzystać, więc się z tej opcji korzystało. Ale najlepsze na jednym z kolokwium na studiach nie mogłem zrobić jednego zadania a zależało mi na dobrej ocenie, to wszedłem w przeglądarke internetową w telefonie i ukradkiem przepisalem to co trzeba