neverwinter
neverwinter
  20 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

iZziaaa
iZziaaa
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ^^ u nas na fizyce mozna uzywac telefonow ^^

u nas na zadnym nie mozna uzwyac ;DD

a baba od matmy czasem nam kalkulatorow nie pozwalla ;/
skiba90sdz
skiba90sdz
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: to wszedłem w przeglądarke internetową w telefonie i ukradkiem przepisalem to co trzeba

dobre dobre :ziober:
iZziaaa
iZziaaa
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ściąganie to ZUO

noo;D
straszne zuoo :jezyk:
AvengedLove
AvengedLove
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a baba od matmy czasem nam kalkulatorow nie pozwalla ;/

Czasem. :wtf:

Kaj Wy żyjecie.
U nas na matmie nie można w ogóle kalkulatorów.
Na fizyce tylko zwykłe proste i to nie zawsze.
A tak to żadnych pomocy. :and:
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre dobre

tonący brzytwy się chwyta, może i nie było to uczciwe..ale cóż..ponoć w dzisiejszych czasach uczciwość nie zawsze popłaca :ziober2:
Evelinka0812
Evelinka0812
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas na zadnym nie mozna uzwyac ;DD

u nas anwet kalkularorów .. więc odpada ;p .
aaPaulinka
aaPaulinka
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

wystarczy wyjąć książkę i gotowe ;] Albo ściągi pisane na kompie czcionką o rozmiarze 3 w łapkę i do przodu ;]
AvengedLove
AvengedLove
  20 Agosto 2008

Chciałabym nie ściągać :and:
Ale np nie jestem w stanie się nauczyć. Od kilku lat nie umiem sie skupić, chyba, że czytam dwusetny raz w stresie to samo w ostatnim tygodniu szkoły, tylko żeby zdać.

skiba90sdz
skiba90sdz
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: tonący brzytwy się chwyta, może i nie było to uczciwe..ale cóż..ponoć w dzisiejszych czasach uczciwość nie zawsze popłaca

dokładnie.... żebyś wiedział ze tak jest
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym nie ściągać Ale np nie jestem w stanie się nauczyć. Od kilku lat nie umiem sie skupić, chyba, że czytam dwusetny raz w stresie to samo w ostatnim tygodniu szkoły, tylko żeby zdać.

na studiach czasem wszyscy przynoszą tony ściąg a że czasu jest mało to czasem coś się skubnie skoro nikt nie patrzy :and:

wolałbym wszystko umieć :ninja: to oczywiscie dotyczy kolosów, bo na egzaminie nie da się ściągać :wtf:
Asia15Slepus
Asia15Slepus
  20 Agosto 2008

A nie wiem, raczej nie ściągam ...

... no chyba, że na fizyce kiedyś, ale mieliśmy takiego kolesia, niestety takiego, że otwierałam książkę tudzież zeszyt i przepisywałam, co trzeba, raz tylko zauważył i wstawił mi gałę ... :)

no i teraz w tym roku, co był na biologi, otwieram książkę i odpisuję, babka o tym wie, do duupy ... :D

skiba90sdz
skiba90sdz
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: , bo na egzaminie nie da się ściągać

o ustny Ci chodzi czy pisemny??
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: o ustny Ci chodzi czy pisemny??

w zasadzie to o każdy typ. Nie zdarzyło mi się a już tych egzaminów było z 10, żeby dało się ściągać :nie:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Ader
Ader: bo na egzaminie nie da się ściągać

kUamiesz:ninja:
Ader
Ader
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kUamiesz

u mnie się nie da Paulinko :ninja:
mówie o egzaminie nie o zaliczeniach. (zaliczenia to inna bajka :ninja:)
na egzaminie lazi z 15 osob po tej auli, patrzą się na Ciebie jak na złoczyńcę, tylko zaszeleścisz czymś podbiega, wyłamał by najchętniej nogę od krzesła, bo może akurat tam masz ściąge :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.