neverwinter
neverwinter
  20 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

1crazygirl8
1crazygirl8
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

ja mam sciagi na dlugopisie, pod kartkowka/sprawdzianem, w rekawie, w rece, na nogach czasem sobie poloze :mrgreen: albo na brzuchu ale wtedy jestem w pozycji pol-lezacej :lol2:, na siedzeniu miedzy nogami :ninja:
i zaden nauczyciel w zyciu mnie jeszcze nie zlapal
xPOlkaaaxP
xPOlkaaaxP
  20 Agosto 2008

Ja jak chcę ściągnąć to po prostu otwieram książkę ;P
Nikt mnie nigdy na tym nie złapał ;)
Czasami też pisałam na ręku ;D

ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  20 Agosto 2008

my mamy identyfikatory obowiazkowe w szkole, wiec sobie na tyl, gdzie jest pieczatka szkoly pisze i przyklejam, nigdy mnie nie zlapali jeszcze, nawet sie nie obrucil,albo kladlam identyfikator na lawke.

CIASTECZKO
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CIASTECZKO
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)

Najlepiej się ściąga w pierwszej ławce :)
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  20 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Najlepiej się ściąga w pierwszej ławce :)

:crylol:
chociaz w sumie masz racje.
u nas babki niektore chodza po klasie a nie pomysla,ze na pierwszej lawce tez sie dobrze sciaga(bo nie przychodzi im do glowy,ze ktos siada specjalnie w 1wszej lawce zeby sciagac)
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  20 Agosto 2008
Konto usunięte

karteczka pod kartkówką/sprawdzianem (jeszcze nigdy mnie nie zlapali)
CIASTECZKO
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CIASTECZKO
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz w sumie masz racje. u nas babki niektore chodza po klasie a nie pomysla,ze na pierwszej lawce tez sie dobrze sciaga(bo nie przychodzi im do glowy,ze ktos siada specjalnie w 1wszej lawce zeby sciagac)

Testowałem:) Nawet jak babeczka siedzi przy biurku to przecież nie patrzy sie na pierwszą ławkę, tylko rozgląda się po klasie... no i jak wstanie to gdzie się patrzy? nO na koniec albo na środek, bo one myslą, że my jestesmy nienormalni zeby siadac w pierwszej ławce, a przeciez tam jest takie pole manewru że łooooo :] No i tez trzeba umieć ściągać, zeby podejrzen nie wzbudzic oOo :pavarotti: :pavarotti: :pavarotti: :afro:
BossPiT
BossPiT
  20 Agosto 2008

najprostsza metoda to karteczka ze sciaga pod testem, kiedys bawilem sie w niewidzialny tusz i uv ale nauczyciele wyczaili to

SweetLittleDevil01
SweetLittleDevil01
  20 Agosto 2008
Konto usunięte

hah pod bluzke tańma albo napisac na tablicy i babka nie widzi i nie patry co ejst na tablicy bo mysli ze to zaostało z poprzedniej lekcji:P
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: my mamy identyfikatory obowiazkowe w szkole, wiec sobie na tyl, gdzie jest pieczatka szkoly pisze i przyklejam, nigdy mnie nie zlapali jeszcze, nawet sie nie obrucil,albo kladlam identyfikator na lawke.

Tez na tym pisałam :ziober2:
Scooter3217
Scooter3217
  20 Agosto 2008
Konto usunięte

tak aby nauczyciel nie zauwazyl:zonk:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak aby nauczyciel nie zauwazyl

czyli jak ?;]
Scooter3217
Scooter3217
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli jak ?;]

urwa srak;/
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: urwa srak;/

Widzę że się wysłowić nie umiesz :ziober2:
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hah pod bluzke tańma albo napisac na tablicy i babka nie widzi i nie patry co ejst na tablicy bo mysli ze to zaostało z poprzedniej lekcji:P

gorzej jak babka wytrze tablicę :mrgreen: u mnie zawsze tak robią
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.