Hej! jakie znacie najlepsze sposoby na sciaganie na sprawdzianach i kartkowkach? :)
lista tematów
Szkoła (sciaganie) strona 5 z 10
ja mam sciagi na dlugopisie, pod kartkowka/sprawdzianem, w rekawie, w rece, na nogach czasem sobie poloze

i zaden nauczyciel w zyciu mnie jeszcze nie zlapal
Ja jak chcę ściągnąć to po prostu otwieram książkę ;P
Nikt mnie nigdy na tym nie złapał ;)
Czasami też pisałam na ręku ;D
my mamy identyfikatory obowiazkowe w szkole, wiec sobie na tyl, gdzie jest pieczatka szkoly pisze i przyklejam, nigdy mnie nie zlapali jeszcze, nawet sie nie obrucil,albo kladlam identyfikator na lawke.
Konto usunięte: chociaz w sumie masz racje.
u nas babki niektore chodza po klasie a nie pomysla,ze na pierwszej lawce tez sie dobrze sciaga(bo nie przychodzi im do glowy,ze ktos siada specjalnie w 1wszej lawce zeby sciagac)
Testowałem:) Nawet jak babeczka siedzi przy biurku to przecież nie patrzy sie na pierwszą ławkę, tylko rozgląda się po klasie... no i jak wstanie to gdzie się patrzy? nO na koniec albo na środek, bo one myslą, że my jestesmy nienormalni zeby siadac w pierwszej ławce, a przeciez tam jest takie pole manewru że łooooo :] No i tez trzeba umieć ściągać, zeby podejrzen nie wzbudzic oOo

najprostsza metoda to karteczka ze sciaga pod testem, kiedys bawilem sie w niewidzialny tusz i uv ale nauczyciele wyczaili to