dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?
Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?
Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?
Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? ) Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich? Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ? Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś? Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

Nie byłam
Nie było takiej sytuacji
nie
wiemy
xPOlkaaaxP
xPOlkaaaxP
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? ) Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich? Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ? Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś? Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

Spotkałam się jeden raz.
Byłam świadkiem
Pomogłam ;D
Nie życzyłam ;)
Wiem, że to tylko człowiek. Taki jak ja, Ty, i oni ;)
Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008

Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
No tak niestety :and:

Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?
Nie no coś TY ;)

Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?
Życzyłeś/aś nauczycielowi śmNie no co Ty. ? Może nieraz ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.