dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?
Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?
Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?
Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie nie ma tak łatwo, brakuje mi odwagi. Jednak pokazać światu pewne 'teksty' nauczycieli - skompromitowano by niektórych strasznie :P - ogólnie obawiają się tego. Może i przez to jest taki zakaz?

u nas nie chodzi o kompromitacje czy o wyjawienie jakis przypadków obrażania uczniów tylko o śmieszne sytuacje,Wiadomo,czasami nauczyciel powie coś smiesznego a pozniej mozna sie pośmiać.Ale ja jednak jeszcze nigdy nikogo nie nagrywalam,tez sie troszke boje :lol:
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008

@dnmMili:

Ajra
Ajra:

ja juz zmykam papa :bye:
MoniQQQ22
MoniQQQ22
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )

Tak spotkałam się.

Konto usunięte
Konto usunięte: Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?

tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?

nic nie robiłam.

Konto usunięte
Konto usunięte: Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?

no bez przesady, ale u nas w szkole wydrukowali klepsydre z nazwiskiem nauczycielki i rozwiesili :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? -

no wiem.
Hope
Hope
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? ) Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich? Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ? Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś? Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

W mojej szkole nie.
Nie.
...
Nie.
wiem ;]
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas nie chodzi o kompromitacje czy o wyjawienie jakis przypadków obrażania uczniów tylko o śmieszne sytuacje,Wiadomo,czasami nauczyciel powie coś smiesznego a pozniej mozna sie pośmiać.Ale ja jednak jeszcze nigdy nikogo nie nagrywalam,tez sie troszke boje

u nas nagrywali jak pani z muzyki śpiewa i do internetu dali. Ale mieli ;jazdę; :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no bez przesady, ale u nas w szkole wydrukowali klepsydre z nazwiskiem nauczycielki i rozwiesili

o jacie, co to za ludzie :szok:
oXxMaRiEtTaxXo
oXxMaRiEtTaxXo
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? ) Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich? Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ? Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś? Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

nie
nie
-
nie
tak wiem.
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli?

nie... to nauczyciel bil na s!!
a reszta nauczycieli to olewlala;/
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie... to nauczyciel bil na s!! a reszta nauczycieli to olewlala;/

trzeba to było zgłosić jak nie nauczycielom to rodzicom lub policji :: P
x10SiejaBball10x
x10SiejaBball10x
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )

co druga lekcja z naszym fizykiem :woot:
Ghoscik
Ghoscik
  19 Agosto 2008
Konto usunięte

tak. dwa razy , raz kolezanka pobiła zakonnice na lekcji , drugi raz kolega obrzucal kreda nauczycielke i ja oplul.
nie liczac slow mojego kolegi ""zabije Cie , wywioze Cie taczka na cmentarz" nie .
nic nie zrobilam, nie wtracam sie.
nie, nie zycze smierci nikomi.
wiem o tym.
Duchy istnieja.. Uwierz w nie ;-) :duch:

Duch ;-) :zakochany:
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli?

tak :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?

tak ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?

nie pomogłam

Konto usunięte
Konto usunięte: Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?

yes

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy wiecie o tym że to tylko człowiek?

człowiek ale jaki :ninja:
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

z krwi i kości :P
memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

tak
tak
nie pomagałem bo się sam o siebie bałem
nie
wiem ;p
memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pobiła zakonnice na lekcji

o lol hahhahahahahaha jaki to widok a zakonnica fajna była cz nawiedzona jędza?
Yui
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Yui
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy wiecie o tym że to tylko człowiek?

e nie :zonk:
Chcesz grać jak S l a y e r?
Zamrozimy Hana Solo!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.