Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?
Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?
Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?
Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...
lista tematów
Psemoc strona 5 z 6
Konto usunięte: u mnie nie ma tak łatwo, brakuje mi odwagi. Jednak pokazać światu pewne 'teksty' nauczycieli - skompromitowano by niektórych strasznie :P - ogólnie obawiają się tego. Może i przez to jest taki zakaz?
u nas nie chodzi o kompromitacje czy o wyjawienie jakis przypadków obrażania uczniów tylko o śmieszne sytuacje,Wiadomo,czasami nauczyciel powie coś smiesznego a pozniej mozna sie pośmiać.Ale ja jednak jeszcze nigdy nikogo nie nagrywalam,tez sie troszke boje

Tak spotkałam się.
tak.
nic nie robiłam.
no bez przesady, ale u nas w szkole wydrukowali klepsydre z nazwiskiem nauczycielki i rozwiesili

no wiem.
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...
W mojej szkole nie.
Nie.
...
Nie.
wiem ;]
Konto usunięte: u nas nie chodzi o kompromitacje czy o wyjawienie jakis przypadków obrażania uczniów tylko o śmieszne sytuacje,Wiadomo,czasami nauczyciel powie coś smiesznego a pozniej mozna sie pośmiać.Ale ja jednak jeszcze nigdy nikogo nie nagrywalam,tez sie troszke boje
u nas nagrywali jak pani z muzyki śpiewa i do internetu dali. Ale mieli ;jazdę; :D
Konto usunięte: no bez przesady, ale u nas w szkole wydrukowali klepsydre z nazwiskiem nauczycielki i rozwiesili
o jacie, co to za ludzie

Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
nie
nie
-
nie
tak wiem.
tak. dwa razy , raz kolezanka pobiła zakonnice na lekcji , drugi raz kolega obrzucal kreda nauczycielke i ja oplul.
nie liczac slow mojego kolegi ""zabije Cie , wywioze Cie taczka na cmentarz" nie .
nic nie zrobilam, nie wtracam sie.
nie, nie zycze smierci nikomi.
wiem o tym.
Duchy istnieja.. Uwierz w nie ;-) 

Duch ;-) 

Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...
tak
tak
nie pomagałem bo się sam o siebie bałem
nie
wiem ;p