dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? )
Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich?
Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ?
Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?
Czy wiecie o tym że to tylko człowiek? - niektórzy zapominają że oni też mają życie prywatne...

Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: Wtedy powiedział, że jestem zbyt głupia żeby rozumieć pewne sprawy co więcej jestem gnojówą i idiotką więc nie mam prawa podważać jego zdania :] wstałam , wyszłam z klasy poszłam do rektora :]

ja bym zrobiła tak samo :] tylko jeszcze bym na dyktafon dyskretnie nagrala :]
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: Po semestrze i dwóch miesiącach stwierdziłam, że źle jednak wybrałam kierunek ;) jego opis znacznie różnił się od tego co tam było w rzeczywistości :) od października zaczynam once again ^^

a no to powodzenia, obyś tam trafiła na lepszych profesorów :D
czy to prawda że oni się przedstawiają 15 minut? :crylol:
Ajra
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 2
Ajra
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jeszcze bym na dyktafon dyskretnie nagrala :]

przecież nie mogłam się spodziewać, że mnie obrazi ;)
spread my wings and fly hold my head up high
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym zrobiła tak samo :] tylko jeszcze bym na dyktafon dyskretnie nagrala :]

w takich sprawach się nie myśli o takich rzeczach, uwierz...
Ajra
Ajra
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a no to powodzenia, obyś tam trafiła na lepszych profesorów :D

nie tyle o profesorów mi chodzi ile o tok nauczania ;)
poza tym wiadomo wszędzie zdarzą się 'ludzie' i ludzie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: czy to prawda że oni się przedstawiają 15 minut?

to zależy kto.
Jeżeli jest w sobie zakochany po uszy to może ;P
chociaż częściej długo przedstawiają swoje zajęcia - co będą robić, czemu to służy itd niżeli samego siebie :)
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: przecież nie mogłam się spodziewać, że mnie obrazi ;)

niby tak ale ogolnie jak zaczyna sie jakąś rozmowe z nauczycielem i chce sie podważyć kulturalnie jego opinie wtedy mozna sie zabezpieczyć :)
Ajra
Ajra
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niby tak ale ogolnie jak zaczyna sie jakąś rozmowe z nauczycielem i chce sie podważyć kulturalnie jego opinie wtedy mozna sie zabezpieczyć :)

Bez przesady. Jeżeli rektor nie uwierzyłby w moje słowa moja grupa na pewno by mnie poparła :)
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: Bez przesady. Jeżeli rektor nie uwierzyłby w moje słowa moja grupa na pewno by mnie poparła :)

Ano chyba ze masz świadków to tak,myślałam że na osobności gadaliście
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: nie tyle o profesorów mi chodzi ile o tok nauczania ;) poza tym wiadomo wszędzie zdarzą się 'ludzie' i ludzie ;)

a no, nie zapominajmy o równych i równiejszych :)

Ajra
Ajra: to zależy kto. Jeżeli jest w sobie zakochany po uszy to może ;P chociaż częściej długo przedstawiają swoje zajęcia - co będą robić, czemu to służy itd niżeli samego siebie :)

ja spotkałam opinie że wielu profesorów dłużej mówi swoje tytuły i opowiada o swoich książkach niż o tym co naprawdę tyczy się tematu :d

Konto usunięte
Konto usunięte: niby tak ale ogolnie jak zaczyna sie jakąś rozmowe z nauczycielem i chce sie podważyć kulturalnie jego opinie wtedy mozna sie zabezpieczyć :)

mi nie pozwalają nagrywać lekcji :crylol:
Ajra
Ajra
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja spotkałam opinie że wielu profesorów dłużej mówi swoje tytuły i opowiada o swoich książkach niż o tym co naprawdę tyczy się tematu :d

sporadyczne przypadki
w końcu nie ma aż tak wielu profesorów którzy napisali wysoko postawione tytuły ;)
Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się z przemocą wobec nauczycieli? (lub niszczenie jego rzeczy? ) Byliście świadkiem zastraszania jednego z nich? Pomogliście czy powiedzieliście 'dobrze mu tak' ? Życzyłeś/aś nauczycielowi śmierci kiedyś?

tak...
nie
zależnie od przypadku
tak, sorce od matematyki

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: sporadyczne przypadki w końcu nie ma aż tak wielu profesorów którzy napisali wysoko postawione tytuły ;)

no to całe szczęście. A młodzi czy starsi są według Ciebie mądrzejsi- znaczy się która według Ciebie ze stron lepiej przedstawia informacje na dany temat? (profesor)
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mi nie pozwalają nagrywać lekcji

a u mnie nieraz chowają telefony z dyktafonami w piórniku i dawaj :D
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a u mnie nieraz chowają telefony z dyktafonami w piórniku i dawaj :D

u mnie nie ma tak łatwo, brakuje mi odwagi. Jednak pokazać światu pewne 'teksty' nauczycieli - skompromitowano by niektórych strasznie :P - ogólnie obawiają się tego. Może i przez to jest taki zakaz?
Ajra
Ajra
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy się która według Ciebie ze stron lepiej przedstawia informacje na dany temat? (profesor)

Tutaj nie ma granic wiekowych.
Może mieć 50 lat i mówić tak , że nie będziesz mogła przestać słuchać, a może mieć równie dobrze lat 27 i również aż porwie Cię do nauki.

Tu nie chodzi o wiek a o podejście.
I w młodszym jak i starszym wieku znajdą się takie perełki.
Uch (!) Mój były wykładowca z Historii UK :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.