ona268
ona268
  5 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Szkoła.
Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).
Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.
Tyczy się to niestety dziewczyn ...
W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.
Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...
Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/

Co byście radzili na te dziewczyny ?

KamiQa
KamiQa
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyczy się to niestety dziewczyn ...

czesto tak jest. nic dziwnego. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Co byście radzili na te dziewczyny ?

olewać je. I np powiedziec tym koleznaką które są do ciebie pozytywnie nastawione zeby w razie czegoś ci pomogły a nie tez się odwróciły.
eXtremateria
eXtremateria
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoła.Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.Tyczy się to niestety dziewczyn ...W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/Co byście radzili na te dziewczyny ?

Dasz rade ! Mnie tez gnebili , wagarowalem , uciekalem .. bilem sie na lekcji , przed i po .. i takie tam . Duzo pisania .

Jak do mnie gosciu fikal , to go zlapalem za leb i tak scisnalem .. . Potem bylo juz ok . Respect mialem ;) .

Cicha woda brzegi rwie . Nie daj sobie w kasze dmuchac , tylko podrap pazurkami :) .
Manieczek99
Manieczek99
  5 Septiembre 2008

u nas za przemoc w szkole wyrzucają bez
żadnych szans wytłumaczenia czyja wina - kto zaczął.

chikicziki
chikicziki
  5 Septiembre 2008

bo z reguły jest tak, że szmule mają przesrane :)

aNnn92
aNnn92
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Lublin Niestety

a gdzie ?:D
iZziaaa
iZziaaa
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte

mnie hcc ejedna panna bic ;D powiedziala do mojego kolegi "ona jest cudowna,... ma wpierdo**l przy najblizszej okazji"
ale wcale mnie nie rusza ;D nie iodwazy sie
justapati12
justapati12
  5 Septiembre 2008

masz na pewno dużo znajomych .
zwołaj jakoś paczkę.
i np.
niech ktoś coś zrobi ;]
albo olewaj ^
to co z tego że masz wf z tymi klasami .;]
staraj się być fajna x]
zapoznaj się dobrze z resztą klasy .a tamte 4 sucz_ zostaw
będą ci zazdrościć.
xD i gites ^

XxSweetGirl2X
XxSweetGirl2X
  5 Septiembre 2008

do ona268
wez sie nie martw u mnie w sql a jestem w niemczech w regionie gdzie pelno turkow, i te dziewczyny po prostu nienawidza chyba polakow, czesto w tamtym roku kilka gadal: scheiß polak, schlampe itp. do mnie . w koncu sie fest w kur*****, i sie zaczelismy ( ja i taka jedna sie )rzucac:) ja wygralam:) terqz normalnie taki szacun, w ogole fajnie jest w szkole:P bez niej nie poznała byś byc moze duzo najblizszych teraz Tobie ludzi:)

Ps. ja mam szkole juz od ponad miesiaca;/ i sie ciesze, za miesiac mam 2 tyg ferii:D

XxSweetGirl2X
XxSweetGirl2X
  5 Septiembre 2008

aa jeszcze cos:)
ja tez zmieniam szkole:)
a nimi sie nie przejmuj, normalnie zlewaj, jak cos beda gadac to nie odpowiadaj idz dalej, jak bede gadac "kur** zamknij te drzwi " to im odpowiedz, :) ( wymysl jakis dobry tekst)jak beda pokazywac ze niby lepsze to im pokaz ze glupsze, i na pewno kogos masz w tej szkole, to dzialaj z tym kims:)
jak beda naprawde grozne, to pogadaj z nauczycielem albo dyrkiem:D ( fakt bywaja inni ale w sumie sa nauczycielami czyli cosa umieja

Agacia498
Agacia498
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ader:a tam ble fe . A miało być pięknie Teraz boję się do szkoły chodzić

u to nie zle...
Agacia498
Agacia498
  6 Septiembre 2008

wszystkich gnębią... niektórych to nawet cholernie...

zielona1428
zielona1428
  6 Septiembre 2008

a ja ci radze w klasie na pewno nie ma samych dziewczyn ... a jak wiadomo z chlopakami idzie zawsze sie lepiej dogadac. jezeli znajdziesz kolegow to nawet jezeli podejdzie ich z 20 to sie nie odezwa bo nie beda sie chcialy na tepe szantarzystki wyjsc ...a jak juz nawet sie odezwa to ktory na pewno w obonie stanie ;D

egzekutor90gol
egzekutor90gol
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte

powiem ci tyle: to twoja wina, nie tych lasek.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.