ona268
ona268
  5 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Szkoła.
Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).
Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.
Tyczy się to niestety dziewczyn ...
W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.
Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...
Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/

Co byście radzili na te dziewczyny ?

Manieczek99
Manieczek99
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to, to by mnie zabiły

hm :woot:
jest taki ktoś w szkole jak Pedagog - osobiście nie przepadam :fakju:
ale jeżeli jesteś nowa to możesz sie zgłosić do niej
aby zareagowała w tej sprawie , że ci te pipki dokuczają : >
pomyślisz pewnie , że to kapowanie .
nic z tych rzeczy :P
lej na nie pewnie jakieś zakompleksione pokemoniki :D
WueRZet
WueRZet
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to, to by mnie zabiły

Więc spoliczkowanie, niekoniecznie przez Ciebie (btw. takie rady też są karalne :mrgreen: ^^)
ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mowilas ze w tamtej szkole bylo inaczej wiec skoro chcesz tam chodzic to wroc do niej przynajmniej nie bedziesz musiala z tymi pannami sie uzerac

Chciałabym tam wrócić :and:
Ale głupio mi tak, skoro odeszłam, a po tygodniu wrócić chcę :and:
Zresztą książki kupione, a inny program tam jest, więc znowu bym kupować musiała :and:
ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: albo zobaczyły,że nie nie dasz sobą pomiatać i odpuściły

Nie sądzę :and: Nie widziałaś ich :and:
ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale możesz poprosić brata, zeby zagadali do nich. Może ci koledzy doprowadzą je do porządku.

yyy ... to nie jest takie proste, odpada.
Konto usunięte
Konto usunięte: a co one ci dokładnie robią?

Cały czas się wyśmiewają ze mnie, obgadują mnie ... A one jak już zauważyłam, w szkole są popularne i ciągle jakimś dziewczynom coś o mnie mówią i kolejne zaczynają coś do mnie mieć :and:
ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hm jest taki ktoś w szkole jak Pedagog - osobiście nie przepadam ale jeżeli jesteś nowa to możesz sie zgłosić do niej aby zareagowała w tej sprawie , że ci te pipki dokuczają : > pomyślisz pewnie , że to kapowanie . nic z tych rzeczy :P lej na nie pewnie jakieś zakompleksione pokemoniki :D

jakbym poszła do pedagoga, to potem już w ogóle by mi spokoju nie dały :and:
baskas4
baskas4
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: yyy ... to nie jest takie proste, odpada.

why?

Konto usunięte
Konto usunięte: Cały czas się wyśmiewają ze mnie, obgadują mnie ... A one jak już zauważyłam, w szkole są popularne i ciągle jakimś dziewczynom coś o mnie mówią i kolejne zaczynają coś do mnie mieć

a nie mogłabyś podejść do "przywódczyni" tej grupy i zapytać po prostu o co jej chodzi?
Chyba Cię nie pogryzie, pobije ani nie zje? :)
Manieczek99
Manieczek99
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Cały czas się wyśmiewają ze mnie, obgadują mnie ... A one jak już zauważyłam, w szkole są popularne i ciągle jakimś dziewczynom coś o mnie mówią i kolejne zaczynają coś do mnie mieć

a może za bardzo sie tym przejmujesz ?
nie raz spotykamy sie w szkołach z takimi zachowaniami..
ale to z czasem mija : >
WueRZet
WueRZet
  5 Septiembre 2008

Chyba wszelkiego rodzaju porady uzyskałaś. Będziesz musiała sobie z tym jakoś poradzić :and:

ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: why?

Nie sądzę, by jego koledzy mieli ochotę się fatygować.
Zresztą nawet bym ich o to nie poprosiła ...
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie mogłabyś podejść do "przywódczyni" tej grupy i zapytać po prostu o co jej chodzi? Chyba Cię nie pogryzie, pobije ani nie zje? :)

Kurde no ... Jakoś tak nie umiem :and: Taka szara myszka się zrobiłam :and:
ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a może za bardzo sie tym przejmujesz ? nie raz spotykamy sie w szkołach z takimi zachowaniami.. ale to z czasem mija : >

Jak mam się nie przejmować, skoro AŻ TYLE dziewczyn się ze mnie wyśmiewa :woot: ?
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba wszelkiego rodzaju porady uzyskałaś. Będziesz musiała sobie z tym jakoś poradzić

I tak sobie nie poradzę :and:
Normalnie któregoś dnia nie wytrzymam.
baskas4
baskas4
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde no ... Jakoś tak nie umiem Taka szara myszka się zrobiłam

boś sama. One gdyby nie miały towarzystwa pewnie zachowywały się tak samo. Dlatego można czekać na odpowiedni moment gdy dziewczyna będzie wracać ze szkoły albo z WC sama i wtedy zapytać wprost o co jej chodzi.
Zapewne nie będzie miała odwagi zaśmiać Ci się w twarz :)
ona268
ona268
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego można czekać na odpowiedni moment gdy dziewczyna będzie wracać ze szkoły albo z WC sama i wtedy zapytać wprost o co jej chodzi. Zapewne nie będzie miała odwagi zaśmiać Ci się w twarz :)

Sama na pewno nie będzie.
Dwie w mojej klasie to normalnie lesby. Nie rozstają się wcale :and:
Manieczek99
Manieczek99
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mam się nie przejmować, skoro AŻ TYLE dziewczyn się ze mnie wyśmiewa

kurna nie wiem.
chłopacy wiadomo jak rozwiazują takie sprawy .
ale nad rozwiązaniem tego problemu mam problem :]
WueRZet
WueRZet
  5 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie sądzę, by jego koledzy mieli ochotę się fatygować. Zresztą nawet bym ich o to nie poprosiła ...

Co jak co, ale brat powinien pomóc :and: Zwłaszcza jeśli starszy :and: Zabrać parę kumpli, podjechać samochodem, zwinąć te panny(albo jedną), zawieść do lasu, trochę postraszyć i wsio (wiem, fantazja mną zawładnęła) :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.