Szkoła.
Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).
Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.
Tyczy się to niestety dziewczyn ...
W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.
Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...
Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/
Co byście radzili na te dziewczyny ?
lista tematów
eh ;//// strona 4 z 8
hm

jest taki ktoś w szkole jak Pedagog - osobiście nie przepadam

ale jeżeli jesteś nowa to możesz sie zgłosić do niej
aby zareagowała w tej sprawie , że ci te pipki dokuczają : >
pomyślisz pewnie , że to kapowanie .
nic z tych rzeczy :P
lej na nie pewnie jakieś zakompleksione pokemoniki :D
Konto usunięte: mowilas ze w tamtej szkole bylo inaczej wiec skoro chcesz tam chodzic to wroc do niej przynajmniej nie bedziesz musiala z tymi pannami sie uzerac
Chciałabym tam wrócić

Ale głupio mi tak, skoro odeszłam, a po tygodniu wrócić chcę

Zresztą książki kupione, a inny program tam jest, więc znowu bym kupować musiała

Konto usunięte: ale możesz poprosić brata, zeby zagadali do nich. Może ci koledzy doprowadzą je do porządku.
yyy ... to nie jest takie proste, odpada.
Cały czas się wyśmiewają ze mnie, obgadują mnie ... A one jak już zauważyłam, w szkole są popularne i ciągle jakimś dziewczynom coś o mnie mówią i kolejne zaczynają coś do mnie mieć

Konto usunięte: hm
jest taki ktoś w szkole jak Pedagog - osobiście nie przepadam
ale jeżeli jesteś nowa to możesz sie zgłosić do niej
aby zareagowała w tej sprawie , że ci te pipki dokuczają : >
pomyślisz pewnie , że to kapowanie .
nic z tych rzeczy :P
lej na nie pewnie jakieś zakompleksione pokemoniki :D
jakbym poszła do pedagoga, to potem już w ogóle by mi spokoju nie dały

why?
Konto usunięte: Cały czas się wyśmiewają ze mnie, obgadują mnie ... A one jak już zauważyłam, w szkole są popularne i ciągle jakimś dziewczynom coś o mnie mówią i kolejne zaczynają coś do mnie mieć
a nie mogłabyś podejść do "przywódczyni" tej grupy i zapytać po prostu o co jej chodzi?
Chyba Cię nie pogryzie, pobije ani nie zje? :)
Konto usunięte: Cały czas się wyśmiewają ze mnie, obgadują mnie ... A one jak już zauważyłam, w szkole są popularne i ciągle jakimś dziewczynom coś o mnie mówią i kolejne zaczynają coś do mnie mieć
a może za bardzo sie tym przejmujesz ?
nie raz spotykamy sie w szkołach z takimi zachowaniami..
ale to z czasem mija : >
Nie sądzę, by jego koledzy mieli ochotę się fatygować.
Zresztą nawet bym ich o to nie poprosiła ...
Konto usunięte: a nie mogłabyś podejść do "przywódczyni" tej grupy i zapytać po prostu o co jej chodzi?
Chyba Cię nie pogryzie, pobije ani nie zje? :)
Kurde no ... Jakoś tak nie umiem

Konto usunięte: a może za bardzo sie tym przejmujesz ?
nie raz spotykamy sie w szkołach z takimi zachowaniami..
ale to z czasem mija : >
Jak mam się nie przejmować, skoro AŻ TYLE dziewczyn się ze mnie wyśmiewa

Konto usunięte: Chyba wszelkiego rodzaju porady uzyskałaś. Będziesz musiała sobie z tym jakoś poradzić
I tak sobie nie poradzę

Normalnie któregoś dnia nie wytrzymam.
boś sama. One gdyby nie miały towarzystwa pewnie zachowywały się tak samo. Dlatego można czekać na odpowiedni moment gdy dziewczyna będzie wracać ze szkoły albo z WC sama i wtedy zapytać wprost o co jej chodzi.
Zapewne nie będzie miała odwagi zaśmiać Ci się w twarz :)
Konto usunięte: Nie sądzę, by jego koledzy mieli ochotę się fatygować.
Zresztą nawet bym ich o to nie poprosiła ...
Co jak co, ale brat powinien pomóc