Szkoła.
Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).
Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.
Tyczy się to niestety dziewczyn ...
W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.
Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...
Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/
Co byście radzili na te dziewczyny ?
eh ;//// strona 2 z 8
eeee to nie jest tak zle uwierz mi :) a co im na to odpowiadasz ?
jak cie obgaduja non stop i jeszcze perfidnie zebys ty o tym wiedziala to podejdz do jednej z nich najlepiej zeby byla sama bo wtedy bez kolezaneczek bedzie wydygana. a jesli beda dalej lazily lesbijskimi grupami po szkole to podejdz do nich i powiedz zeby sie od ciebie odpier*** bo sobie nie zyczysz jakis glupich uwag kierowanych w twoja strone a jesli maja cos konkretnego do ciebie to niech ci powiedza od razu .
no przeciez jest to lepsze wyjscie z sytuacji niz nie robic nic albo przestac chodzic do szkoly
Nic wtedy nie odpowiedziałam tylko poszłam wyrzucić gumę.
Na ich głupie uwagi staram się nic nie odpowiadać. Ale strasznie głupio się wtedy czuję

Tylko wiesz, ja nie mogę sprawiać żadnych problemów, bo jestem w szkole na takiej "umowie" ze jeśli beda ze mna problemy, to wracam tam, skad przyszłam. I gdybym powiedziała, żeby sie odpiedoliły, to bym mogła mieć przypał ...
no to nie przeklinaj tylko im powiedz zeby sie odwalily od ciebie i tyle. nic ci za to nie zrobia bo masz powody zeby tak do niej powiedziec a to chyba lepsze niz dac sie szmacic w szkole, po prostu to zrob i juz
No wiem wiem ... Miałam im coś powiedzieć już nie raz, ale nie miałam odwagi

ja radzę Ci sie przeciwstawić, z tego co czytałam na temat ich zachowania wobec Ciebie . Myślałam,że inaczej to wygląda,ale skoro jest tak jak piszesz to musisz zdecydowanie im odpowiedzieć. To pewnie takie typowe kozaczki, odważne w gadce a jak sie im odpysknie to skulą potulnie główkę
No właśnie udają takie mocne ...
Ale tyle ich tam jest, że nie wiem

daj spokoj, zaloze sie ze zwykle cioty.
nie ma ze boli i nie masz odwagi. w poniedzialek tak masz zrobic jak cie beda zaczepiac oraz napisac posta na ten temat, specjalnie przyjde na forum zeby sprawdzic :P
nie chce cie namawiac do zlego chociaz z tego co pisalas to do grzecznych nienalezysz ( i tak 3maj :P) ale jak mnie wkurzala laska ktora tez byla tego typu kozakiem jak te panny od ciebie w szkole ale ona skonczyla w kiblu obita o kafelki i pozniej dala mi spokoj ;] ale to w 3 gimnazjum bylo :P
Ale to nie jest takie proste.
W poprzedniej szkole byłam bardzo śmiała, nawet aż za bardzo

Teraz siedzę cichutko, bo nikogo nie znam ...
I jakoś nie potrafię im pokazać, że nie dam sobą pomiatać

Patologiczna szkoła

Niesprawiedliwe to było, skoro również ta "koleżanka" skończyła z nieodpowiednim

Groziłam jej na GG, wydrukowała i zaniosła do szkoły

Tylko ??
Nie przeżyję WF-ów.