Szkoła.
Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).
Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.
Tyczy się to niestety dziewczyn ...
W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.
Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...
Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/
Co byście radzili na te dziewczyny ?
lista tematów
eh ;//// strona 3 z 8
Konto usunięte: ona skonczyla w kiblu obita o kafelki i pozniej dala mi spokoj ;] ale to w 3 gimnazjum bylo :P
Ja tak nie mogę zrobić, wyrzuciliby mnie. Jestem na "umowie" i w razie jakichkolwiek problemów ze mną, wracam do starej szkoły.
Konto usunięte: daj spokoj, zaloze sie ze zwykle cioty.
nie ma ze boli i nie masz odwagi. w poniedzialek tak masz zrobic jak cie beda zaczepiac oraz napisac posta na ten temat, specjalnie przyjde na forum zeby sprawdzic :P
Postaram się

W poprzedniej szkole było inaczej.
Tu się czuję jak w zakładzie poprawczym normalnie

Ja bym się nawet zaprzyjaźniła, ale one mnie na wstępie skreśliły

Konto usunięte: Phi...w życiu by Ci nie udowodnili, że to Ty pisałaś (przecież włamy na konta komunikatorów też istnieją )
Udowodnili

Z mojego kompa ściągnęli całe archiwum moje

Konto usunięte: ale musisz się przełamać. Tacy ludzie uwielbiają pomiatać tym, który sobie na to pozwoli.
Ale kurde trudno tak, jak "połowa" dziewczyn Cię nie znosi

Taka jedna zna kilka osób, które ja również znam ... Tylko, że to raczej tacy koledzy mojego brata bardziej, a nie moi ...
Konto usunięte: Może wtedy jakoś się do nich zblizysz.
Bo chyba nie chcesz znowu grozić innym osobom :d
Nie chcę

A zbliżyć się do nich chyba już nie da rady