Szkoła.
Zmieniłam szkołę z powodu nieodpowiedniego zachowania (3 klasa teraz).
Poznałam nowych znajomych i znaleźli się też tacy, którzy nawet nie próbowali mnie poznać, tylko się mnie czepiają.
Tyczy się to niestety dziewczyn ...
W mojej klasie są takie 4 głupie pannice, które myślą, że wszystko im wolno. W innych klasach również mają takie właśnie jak one, koleżanki, które również coś do mnie mają.
Po prostu nie chcą dać mi spokoju ...
Dodam, że szkoła jest bardzo duża (jest po 6 klas pierwszych, 6 klas drugich i 6 klas trzecich po ok. 30 osób). Więc spora część dziewczyn się do mnie przypieprzyła :/
Co byście radzili na te dziewczyny ?
lista tematów
eh ;//// strona 7 z 8
Nie przejmuj sie ja mialam podobną sytacja w gim :) Po prostu ni zteog ni z owego coraz wiecej ludzi mialo do mnie wąty
I nie zgadzam sie z tym że trzeba olewac! Ja jak olewałam to jeżdziły po mnie 2 razy bardziej a jak zaczełam im sie stawiać to po pewnym czasie znudziło im sie to :)
I pamietaj :) Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie. :)
Też miałam problem za moich gimnazjanych czasów.
Uczepiły się mnie jakieś pseudopiękności, więc podeszłam do tego sposobem.
Sporowokowałam je właśnie na GG, nawyzywały mnie, naobrażaly, ja to wydrukowałam, zaniosłam do szkoły, oni przeszukali ich komputery i miałam je w garści. Zgodziłam się nie składać pozwu do sądu pod warunkiem, że zostaną wyrzucone ze szkoły z kwitkiem w papierach, za co je usuneli. ;)