i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie
nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(
lista tematów
pieknie jest ^^ strona 7 z 8
ej pogromczyni bajerka20 chcesz zobaczyc dziewczyne ktora robi ciagle to dzióbki? i ma morde jak bezzebny stachu i w dodatku uwaza sie za wielce panienke
rozbrajają mnie takie krejzolki

arielosxD: ej pogromczyni bajerka20 chcesz zobaczyc dziewczyne ktora robi ciagle to dzióbki? i ma morde jak bezzebny stachu i w dodatku uwaza sie za wielce panienke
znam takich na pęczki ale możesz mi dać link na pw :)
a w tym to co niby złego? :/
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
nie mowie i nie napisalam ze cos zlego ;/ chodzilo mi ze link do fotki laski ktora mi wyslal to ogladajac te fotki znudzilo mi sie juz po 4. bo wszystkie takie podobne sa... i pozy i ubior i sceneria... wiec ile mozna tam siedziec?
krejzolek to szukaj w kabarecie w telewizji :) moze na tvp2?