i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie
nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(
lista tematów
pieknie jest ^^ strona 1 z 8
Konto usunięte: i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(
normalnie az sie ciezko czyta takie wypociny.
zakoncz edukacje i nie bedziesz narzekac... wtedy wszystkie dni stana sie dniami wolnymi

ja mam apel, co prawda nieobowiązkowy, ale iść się powinno.

nie przesadzasz ?
to jeszcze tylko miesiąc, więc czym się martwić.
nie przesadzajcie, nie uwierzę że Wy nigdy nie zrobiliście sobie lub nie mieliście chęci sobie robić chociaż jednego dnia przerwy w tygodniu.
w liceum nawet mi się to zdarzało, a źle na tym nie wyszłam :-)
Konto usunięte: nie przesadzajcie, nie uwierzę że Wy nigdy nie zrobiliście sobie lub nie mieliście chęci sobie robić chociaż jednego dnia przerwy w tygodniu.
w liceum nawet mi się to zdarzało, a źle na tym nie wyszłam :-)
no i slusznie :) czy chemy pozniej wspominac czasy liceum bez ani jednej blauki? moze nie jest to powod jakis tam, ale zawsze fajnie sie to wspomina... wierze ze zle nie wyszlas na tym :) i gratuluje :)
a no to na studiach nie ma wolnego, ale co poradzic :(
Konto usunięte: nie przesadzajcie, nie uwierzę że Wy nigdy nie zrobiliście sobie lub nie mieliście chęci sobie robić chociaż jednego dnia przerwy w tygodni
nigdzie nie napisałam,że tak nie było, Często robiłam sobie taki dni w 1 i 2 klasie, w 3 trochę się uspokoiłam, bo w końcu maturę muszę napisać i nie chcę mieć nagannego zachowania