19agusss91
19agusss91
  13 Octubre 2008 (pierwszy post)

i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma :mrgreen: pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie :smutny: nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(

19agusss91
19agusss91
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już soja wiem..

hehe, raczej wszedzie nie ma lekcji i jest dzien wolny od zajec lekcyjnych ^^ ale az dziwne, ze wam nie powiedzieli w szkole nic odnosnie jutrzejszego dnia :p :jezyk2:
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hehe, raczej wszedzie nie ma lekcji i jest dzien wolny od zajec lekcyjnych ^^ ale az dziwne, ze wam nie powiedzieli w szkole nic odnosnie jutrzejszego dnia :p

może i powiedzieli..
za dużo tłumaczenia :mrgreen:
Rosiczka00
Rosiczka00
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zrozumialam :p wybacz ^^

chciałam się pożalić, bo nie mam siły sie uczyć na jutro i dlatego tyle tutaj siedze :-D
19agusss91
19agusss91
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: za dużo tłumaczenia

ok ok nie wnikam :p rozumiem ^^
figusia4566
figusia4566
  13 Octubre 2008

nie chodzę do szkoły, bo bujam się od lekarza do lekarza.
i w ogóle to gdzie jakieś pytanie?! :wtf:

dziewczyna4169
dziewczyna4169
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i dlatego tyle tutaj siedze :-D

śmiało - wyżal się :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: ok ok nie wnikam :p rozumiem ^^

heh xd
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i w ogóle to gdzie jakieś pytanie?!

nie ma, po prostu chciała
powiedzieć, że jutro dzień
wolny od szkoły :lol2:
figusia4566
figusia4566
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma, po prostu chciała powiedzieć, że jutro dzień wolny od szkoły

aha,
no sÓpcio dÓpcio
cieszę się.
19agusss91
19agusss91
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam się pożalić, bo nie mam siły sie uczyć na jutro i dlatego tyle tutaj siedze :-D

ahh na jutro... no bardzo Ci wspolczuje :( jednak sadze ze i tak mialas miesiac wiecej wolnego ;p a czy Ty wtedy wspolczulas nam - uczniom szkol podstawowych, gimnazjalnych i srednich? ;p watpie ;p wylegiwalas sie pewnie na jakiejs plazy i grzalas dupke ;p ^^ hehehe ;) no ale i na nas przyjdzie pora - teraz bede miala ostatni wakacje 2 miesieczne :D pozniej juz tylko wiecej ;p ale tez i CHYBA (!?) wiecej nauki... bo nie wiem jak jest na studiach ;p
19agusss91
19agusss91
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: aha, no sÓpcio dÓpcio cieszę się.

cieszymy sie razem z Toba ah ah
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: aha, no sÓpcio dÓpcio cieszę się.

Taa jak też się cieszę ;]
KostrzewskA
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 20
KostrzewskA
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(

a ja mam wolne az do następnej środy xDD :mrgreen: [Szkocja - Szkocki system :D]
"W każdym razie gdybym zmarł, każcie mnie pochować głową w dół, bo świat niewątpliwie musi się przewrócić do góry nogami. Taki, jaki jest, pozostać nie może."
Karol Bunsch - Olimpias
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ah ah

ee ?? :wtf:
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam wolne az do następnej środy xDD

oo, to nawet fajnie, chociaż.. ^^
19agusss91
19agusss91
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam wolne az do następnej środy xDD [Szkocja - Szkocki system :D]

no nie za dobrze? ;p o jaaa ;p wszedzie lepiej gdzie nas nie ma :D nie ma co ^^ no to milego wypoczynku ;p a z jakiej to okazji tyyyle wolnego masz??
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.