i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie
nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(
lista tematów
pieknie jest ^^ strona 4 z 8
Konto usunięte: chciałam się pożalić, bo nie mam siły sie uczyć na jutro i dlatego tyle tutaj siedze :-D
ahh na jutro... no bardzo Ci wspolczuje :( jednak sadze ze i tak mialas miesiac wiecej wolnego ;p a czy Ty wtedy wspolczulas nam - uczniom szkol podstawowych, gimnazjalnych i srednich? ;p watpie ;p wylegiwalas sie pewnie na jakiejs plazy i grzalas dupke ;p ^^ hehehe ;) no ale i na nas przyjdzie pora - teraz bede miala ostatni wakacje 2 miesieczne :D pozniej juz tylko wiecej ;p ale tez i CHYBA (!?) wiecej nauki... bo nie wiem jak jest na studiach ;p
Konto usunięte: i temat szkoly zamknal sie na ponad 24h ;p jutro szkoly nie ma pieeekne ^^ cieszymy sie wszyscy na ten dzien :p chociaz tylko jeden, zawsze cos ;) trzeba go zaplanowac dobrzee xD oby wiecej takich dni co jednak chyba nie wyjdzie nastepne wolne dopiero 10, 11 listopada... :(
a ja mam wolne az do następnej środy xDD

"W każdym razie gdybym zmarł, każcie mnie pochować głową w dół, bo świat niewątpliwie musi się przewrócić do góry nogami. Taki, jaki jest, pozostać nie może."
Karol Bunsch - Olimpias
Karol Bunsch - Olimpias