MissGoodyGoody
MissGoodyGoody
  21 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Jak go przetrwac?

Wymowki?

Pomocy.

Deathbreaker
Deathbreaker
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Deathbreaker: ha ha chyba, że powiem, że mam uczulenie a pot ;dWidać, że na głupotę nie masz..

To nie ja napisałem , źle zacytowałeś.

Konto usunięte
Konto usunięte: a wyobraz sobie ze ja po 9 lekcjach mam 2 lekcje w-fu to jest jakies chore .... nO tak , ale nie przeraza wf w ciagu zajec , po 2 godzinach ich ,a zajecia cala spocona , spierdzaca masakra

I trzeba od nowa tapete nakładać.Tu podpudrować , tam troche tynkiem zarzucić.
tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak go przetrwac? Wymowki? Pomocy.

A ja jednak proponuje ci polubic ten przedmiot. bo podejżewam że oprócz zajęć wychowania fizycznego to nie masz zbyt wiele wspólnego ze sportem, a to w przyszłości może się nieciekawie skończyc
:zakochany:
tomekkolarz
tomekkolarz
  22 Septiembre 2008

Ludzie ale wy macie kura... problemy książki złe W-f zły nie wiem o co wam chodzi

Ja w liceum miałem tak że 3 lekcje na 7.40 potem 10.00 trening około 2-3 h puźniej prysznic obiad i znowu 3 h w szkole po czym 2 h trening także około 18.00 kończyły mi się zajecia i jeszcze miałem siłę wyskoczyć gdzieś na miasto. a w weekendy trening rano 3-4 h po południu 2 h
widze te wasze posty i żale to mi się nie dobrze robi

oOSexXxyflexXxyOo
oOSexXxyflexXxyOo
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a od czego w szkołach są krawy z wodą i prysznice : zonk:

tylko ze wejdz do prysznica w ktorym mylo sie wczesniej cos obrzydliwie wstretnego ... jesli w ogóle szkola udostepnia natryski :/
bajerka20
bajerka20
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko ze wejdz do prysznica w ktorym mylo sie wczesniej cos obrzydliwie wstretnego ...

Ty sama po wfie jesteś strasznie obrzydliwie wstrętna i śmierdząca :zonk: skoro nie umiecie się doprosić o dostęp do pryszniców to już wasza sprawa... :)
smielaq89
smielaq89
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mylo sie wczesniej cos obrzydliwie wstretnego

mówisz o kimś ? kultury więcej.. sama na pewno lepsza nie jesteś...

Konto usunięte
Konto usunięte: skoro nie umiecie się doprosić o dostęp do pryszniców to już wasza sprawa... :)

bo lepiej iść na łatwiznę i narzekać..

P.S: Ja miałem 2 w.f w poniedziałki na 7.10 a potem kupę lekcji, i żyję..
tomekkolarz
tomekkolarz
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty sama po wfie jesteś strasznie obrzydliwie wstrętna i śmierdząca skoro nie umiecie się doprosić o dostęp do pryszniców to już wasza sprawa... :)

może po prostu im nie zależy :)
bajerka20
bajerka20
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałem 2 w.f w poniedziałki na 7.10 a potem kupę lekcji, i żyję..

ja tak miałam dwa razy w tygodniu... i nikt nie marudził, że trzeba się myć :D

tomekkolarz
tomekkolarz: może po prostu im nie zależy :)

lubią czuć efekty wysiłku na sobie :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.