MissGoodyGoody
MissGoodyGoody
  21 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Jak go przetrwac?

Wymowki?

Pomocy.

fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak go przetrwac? Wymowki? Pomocy.

Przecież WF to najlepszy przedmiot! Uczyć się na niego nie trzeba ani zadań domowych :tak:

Najpierw gadka " O jak ja nie lubię wf" a potem marudzicie że macie o parę kilogramów za dużo :mrgreen:

trzeba ćwiczyć nie ma zmiłuj :D
Oh you're so naive yet so... :zakochany:
bajerka20
bajerka20
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebny, gdyby nie wf to większość w ogóle by nie ruszyła tyłka do żadnej aktywności sportowej. A to dla zdrowia wszystko przecież, i lepszego samopoczucia.

prawda jest taka, że 3/4 młodzieży szkolnej jest leniwa... bo im się nie chce pograć w nogę albo pobiegać przez 4 godz tygodniowo :ziew:
justisssia
justisssia
  21 Septiembre 2008
arielosxD
arielosxD: ;/

W szóstej klasie miałam problemy, zwolnienia piszą mi do teraz, w sumie nie wiem czemu (;
justisssia
justisssia
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: prawda jest taka, że 3/4 młodzieży szkolnej jest leniwa... bo im się nie chce pograć w nogę albo pobiegać przez 4 godz tygodniowo

Dokładnie, a na wf'ie muszą, nie mają wyjścia.
115AnDzela115
115AnDzela115
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebny, gdyby nie wf to większość w ogóle by nie ruszyła tyłka do żadnej aktywności sportowej. A to dla zdrowia wszystko przecież, i lepszego samopoczucia.

ale widzisz jak ktos nie chce ćwiczyć to po prostu nie ćwiczy, albo zbiera jedynki za braki strojów, albo podrabia zwolnienia z ćwiczeń, albo załatwia se lekarskie ... wiec to i tak bezsensu.
Fajne mi to lepsze samopoczucie :| Jak po dwóch wf, które były np. pomiędzy lekcjami wchodzisz do klasy i oddychac sie nie da, bo wszyscy sie zmachali, albo siedzisz i nie umisz sie skupic, bo jestes zmeczona. W sumie zależy od nauczyciela. Bo to głównie od niego zalezy czy sie lubi lekcje wf czy też nie.

A teraz jeszcze te głupie przepisy unijne :| Szkoły zainwestowały w klimatyzacje i jezeli na dworze bd temp. powyżej 16 stopni to sala jest ochładzana ... kto to wymyślił ...
fabuleux
fabuleux
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: prawda jest taka, że 3/4 młodzieży szkolnej jest leniwa... bo im się nie chce pograć w nogę albo pobiegać przez 4 godz tygodniowo

ludzie aktywni fizycznie żyją dłużej :mrgreen:
bajerka20
bajerka20
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie zależy od nauczyciela.

uja prawda... wiecznie się migacie od wf-u i jeszcze chcecie mieć dobrą kondycję? bzdura jakaś...
justisssia
justisssia
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale widzisz jak ktos nie chce ćwiczyć to po prostu nie ćwiczy, albo zbiera jedynki za braki strojów, albo podrabia zwolnienia z ćwiczeń, albo załatwia se lekarskie ... wiec to i tak bezsensu.

Dobrze, ale większość i tak ćwiczy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Fajne mi to lepsze samopoczucie :| Jak po dwóch wf, które były np. pomiędzy lekcjami wchodzisz do klasy i oddychac sie nie da, bo wszyscy sie zmachali, albo siedzisz i nie umisz sie skupic, bo jestes zmeczona. W sumie zależy od nauczyciela. Bo to głównie od niego zalezy czy sie lubi lekcje wf czy też nie.

Dokładnie. Wszystko zależy od tego na jakiego trafisz nauczyciela, bo niektórzy naprawdę przesadzają.
bajerka20
bajerka20
  21 Septiembre 2008
fabuleux
fabuleux: ludzie aktywni fizycznie żyją dłużej

w sumie 4 godz to nie dużo ale zawsze coś.... skoro młodzi dziś zamiast wyjść po zajęciach na spacer - buch do komputera i na fotce siedzą :/
justisssia
justisssia
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: uja prawda... wiecznie się migacie od wf-u i jeszcze chcecie mieć dobrą kondycję? bzdura jakaś...

Ale u mnie na przykład wuefistki były w porządku, wf wyglądał naprawdę dobrze, a wuefista wymagał nieziemskich rzeczy. Więc prawda, że zależy od nauczyciela.
bajerka20
bajerka20
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc prawda, że zależy od nauczyciela.

prawda jest taka, że nie umiecie z nauczycielami rozmawiać....
justisssia
justisssia
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: prawda jest taka, że nie umiecie z nauczycielami rozmawiać....

Rozmawiać? Z niektórymi się nie da, uwierz.
Poza tym, o czym z nim rozmawiać? Żeby wyluzował trochę?
fabuleux
fabuleux
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie 4 godz to nie dużo ale zawsze coś.... skoro młodzi dziś zamiast wyjść po zajęciach na spacer - buch do komputera i na fotce siedzą :/

ja na kompa mam czas ew. w niedzielę :mrgreen:
bajerka20
bajerka20
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozmawiać? Z niektórymi się nie da, uwierz. Poza tym, o czym z nim rozmawiać? Żeby wyluzował trochę?

oczywiście, że się da.... ja miałam strasznych nauczycieli... każdego podporządkowaliśmy sobie bo umieliśmy do nich zagadać i wytłumaczyć co i jak.... i nikt mi nie wmówi, że nie można...

fabuleux
fabuleux: ja na kompa mam czas ew. w niedzielę

a ja całe dnie... ;p jeszcze przez 2 tyg. ;p
PrzecenionaNutella
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
PrzecenionaNutella
  21 Septiembre 2008
Powiedz, że masz okres 365 dni w roku.
bardzo bolesny.
:mrgreen:

Nie no,a tak poważnie to czemu tak go nie lubisz? :woot:
`And you can feel without a touch,
And you will hear without speakers.
Of course, you'll see without TV,
And we will run without sneakers. `:nutki:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.