MissGoodyGoody
MissGoodyGoody
  21 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Jak go przetrwac?

Wymowki?

Pomocy.

sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak go przetrwac? Wymowki? Pomocy.

ja uwielbiam.!!! bierz ze mnie przykład Trzebaa ćwiczyc rozciagac sie....zadnych zwolnien sport to zdrowie leniu!!
efelincia92
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
efelincia92
  21 Septiembre 2008

ja mam zwolnienie tylko z biegów ;D ale tez od lekarza , spowodu naderwania torebki stawowej którą miałam naderwana jakies 3 lata temu , ale zawsze działa xD

Pokochac kogoś a potem stracic to jak kupic szczęście i łzami zapłacic

Deathbreaker
Deathbreaker
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie by nie przeszło, kartki wypisywane samemu lub nawet przez rodzica nie były brane pod uwagę.

u nas tylko jeden lekarz może wydać taki świstek i jest to lekarz powołany przez szkołę i tylko od niego zwolnienia są brane pod uwage , także nic po znajomosci ze znajomym lekarzem sie nie załatwi bo i tak nie bedzie to brane pod uwage.Taki rygor w szkole , na szczęście lubie wf :)
Deathbreaker
Deathbreaker
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jestes sama. też nie lubię wf i uważam, że jest to niepotrzebny przedmiot w szkole. te 3 godziny i tak mi duzo nie dadza, a tak to jestem potem zmeczona po jakis głupich ćwiczeniach i sie nie chce siedziec na reszcie lekcji. Musze sie wybrać do lekarza i poprosic o te zwolnienie, ale nwm jaki podac powod? ha ha chyba, że powiem, że mam uczulenie a pot ;d

Pogoniłbym Cie z kijem , pewnie nigdzie dupska nie ruszasz !
ramzes812
ramzes812
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pogoniłbym Cie z kijem , pewnie nigdzie dupska nie ruszasz !

rusza ale na trzeciorzednej dyskotece w remizie
Deathbreaker
Deathbreaker
  21 Septiembre 2008

A miałem napisać,że chyba na dyskoteki

smielaq89
smielaq89
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ha ha chyba, że powiem, że mam uczulenie a pot ;d

Widać, że na głupotę nie masz..
oOSexXxyflexXxyOo
oOSexXxyflexXxyOo
  22 Septiembre 2008

a wyobraz sobie ze ja po 9 lekcjach mam 2 lekcje w-fu to jest jakies chore ....

nO tak , ale nie przeraza wf w ciagu zajec , po 2 godzinach ich ,a zajecia cala spocona , spierdzaca :and: masakra

bajerka20
bajerka20
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: , po 2 godzinach ich ,a zajecia cala spocona , spierdzaca masakra

a od czego w szkołach są krawy z wodą i prysznice : zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: u nas tylko jeden lekarz może wydać taki świstek i jest to lekarz powołany przez szkołę i tylko od niego zwolnienia są brane pod uwage , także nic po znajomosci ze znajomym lekarzem sie nie załatwi bo i tak nie bedzie to brane pod uwage.Taki rygor w szkole , na szczęście lubie wf :)

:brawo: dla pana doktora ;p
bajerka20
bajerka20
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: krawy

krany*
smielaq89
smielaq89
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nO tak , ale nie przeraza wf w ciagu zajec , po 2 godzinach ich ,a zajecia cala spocona , spierdzaca masakra

to się umyj...
KamiQa
KamiQa
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak go przetrwac? Wymowki?

uciekać :and:
poza tym wf nie jest aazzz taki tragiczny
nie mówie bo mi czesto też nie chce się latać w kółko zwłaszcza ze mamy małą sale i z kilkoma klasami ;/ ale wf jednak się przydaje.
nie mamy wszyscy skrzywień kręgosłupu i zastanych kości :D
razotka
razotka
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wymowki?

-zgubiłam moją ulubioną koszulkę dresową, bez której ćwiczyć nie potrafię
-pies podarł Ci Twoje obuwie, więc nie masz w czym ćwiczyć (oczywiście musisz wtedy poświecić skarpetkami przed nauczycielem)
-wsadziłas mokrą parasolke do plecaka i tym samym Twój dres jest teraz cały mokry.

:ziober2:
justisssia
justisssia
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a od czego w szkołach są krawy z wodą i prysznice : zonk:

Ta, u mnie na przykład prysznice były tylko teoretycznie. Pomieszczenie i tak zawsze było zamknięte na klucz.
Poza tym prysznica i tak nie było czasu wziąć, nieraz po wfie akurat trafiła pięciominutowa przerwa.
arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a wyobraz sobie ze ja po 9 lekcjach mam 2 lekcje w-fu to jest jakies chore ....

ja tak samo po 9h mam dwa na koncu w-fy :szok2:

to jest cos okropnego :szok2: Czwartek :szok2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.