Justkissandgo
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Justkissandgo
  18 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. :smutny: Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.

Proszę o jakieś wskazówki dla przyszłego studenta.

dziękuje. :ninja:

I jeszcze jedno. Jeśli jest ktoś kto się dostał na AR w Szczecinie tu na forum, prosiłabym o kontakt na PW.

diabelekwp
diabelekwp: sliczna z ciebie dziewuszka ta prezencja i pewnosc siebie... az chce sie oberwac w jaja od ciebie kolankiem albo stopka.. ja bardzo pragne... :)

:zonk:
Boże, widzisz i nie grzmisz :ninja:
justisssia
justisssia
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Może u Was żadnych zapisów na WF i tego typu pierdy nie ma

WFu nie ma na pierwszym roku w ogóle. Z tego co wyczytałam zaczyna się od drugiego roku.
Angielski w pierwszym roku mają tylko niektóre kierunki, specjalizacje. Moja niet.

Ogólnie zapisy są, ale mnie nie dotyczą jeszcze. Chyba. =.-

Konto usunięte
Konto usunięte: Indeksu wcale nie musisz dostać 1 października :)

Ja mam rozpoczęcie drugiego. :woot: :ziober2: .

Konto usunięte
Konto usunięte: A na jakie kierunki w ogóle idziecie ?:)

Ja ogólnie na zarządzanie, ale zbyt szczęśliwa nie jestem.
WueRZet
WueRZet
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam rozpoczęcie drugiego. .

Jeden pies :ziober2: Na niektórych uczelniach indeksy dostaje się niedługo przed sesją :P

Konto usunięte
Konto usunięte: WFu nie ma na pierwszym roku w ogóle. Z tego co wyczytałam zaczyna się od drugiego roku. Angielski w pierwszym roku mają tylko niektóre kierunki, specjalizacje. Moja niet. Ogólnie zapisy są, ale mnie nie dotyczą jeszcze. Chyba. =.-

Niezła uczelnia ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.