Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.
Proszę o jakieś wskazówki dla przyszłego studenta.
dziękuje.
I jeszcze jedno. Jeśli jest ktoś kto się dostał na AR w Szczecinie tu na forum, prosiłabym o kontakt na PW.
lista tematów
Studia, studia i jeszcze raz studia. strona 2 z 4
Główna "siedziba" PAM-u mieści się przy ulicy Rybackiej. ;)
Ja na stałe nie mieszkam w Szczecinie, jestem ze Słupska. W Szczecinie wynajmuję mieszkanko z koleżanką w centrum. :)
Ee to nie jest źle ;) Myślałem, że gdzieś bardziej na obrzeżach :P Ale ogólnie podziwiam ludzi z tej uczelni :D
Nie podrywam :D Zresztą, niedługo poznam trochę przyszłych prawniczek :D
hmmm... ;) No to widzę ,ze jest tu kilka osóbek, które będą w Szczecinie ;)
O ile dobrze słyszałam, to Uniwerek jest własnie koło PAM -u :P
Uniwerek jest wszędzie :D Hm.. pewnie jakiś wydział jest gdzieś niedaleko, choć wiem, że akurat mój nie ;)
Znaczy pewnie PAM ma też kilka :P
A co dokładnie będziesz studiować ?
Ja tu jestem od zawsze ;)
Chcę być kosmetologiem, dlatego też lecę na kosmetologię. :)
Mój Kolega jest na prawie i mówi,że jest bardzo niedaleko mnie :D tam koło rybackiej gdzies.
Ambitne plany ;) Ale ciekawe. A już myślałem, że chcesz kroić ludzi :D
Konto usunięte: Mój Kolega jest na prawie i mówi,że jest bardzo niedaleko mnie :D tam koło rybackiej gdzies.
Znaczy z tego co kojarzę to jest gdzieś w sumie ok. 15 min. z PAM na prawo. Więc ogólnie niedaleko ;)
Akurat ;D Oj, poznasz mnóstwo. A ja za to mam pecha ;D
Ja również nie mam. Pewnie podadzą 29 tego, podczas immatrykulacji.
Poprawka matury

Można tak powiedzieć.
Masz rację :) Nie ma z nimi o czym gadać, ja za to wolę starszych. Na stronie dla studentów szukam moich przyszłych kolegów z roku, ale nic z tego nie wychodzi ;D
Sam myślę, żeby poprawić polski...mam jeszcze na to 4 lata

Mam nadzieję, że nic poważnego ;*

Każdy under rocznik '88 nie ma szans

Konto usunięte: Na stronie dla studentów szukam moich przyszłych kolegów z roku, ale nic z tego nie wychodzi ;D
Na studentixie zapewne

Uuu, aż tak kiepskie wyniki co? Ja też w tym roku będę zdawała jeszcze raz maturę :)
Raczej nie, ale to nieuleczalna choroba.
Dla mnie nie ma szans ;D
Oczywiście :))) Dopiero wczoraj tam zalogowałam, no ! Podasz namiary ?