Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.
Proszę o jakieś wskazówki dla przyszłego studenta.
dziękuje.
I jeszcze jedno. Jeśli jest ktoś kto się dostał na AR w Szczecinie tu na forum, prosiłabym o kontakt na PW.
lista tematów
Studia, studia i jeszcze raz studia. strona 1 z 4
hmm . ;)
Hmm.. chodzić po wydziale pewnie normalnie, jak na codzień :)
Nie zamartwiaj się na zapas, mamy jeszcze prawie dwa tygodnie wolnegooo ;D I tym się cieszmy. ; P
Ja też uciekam do Szczecina na Studia dostałam się na AM :)
Może zacznę panikowac dopiero przed wyjazdem :) Pozdrowionka. :)
Justkissandgo: Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.
dziękuje.
na mprwdę nie ma się czego bać :)
ja też pierwsze dni czułem się trochę zagubiony jak w lesie ale to minęło :)
Teraz jestem na II roku też ale studiuje w Lublinie.
A co będziesz studiować?
@Justkissandgo:
@EvEnHeavenCriesSs:
Ja się dostałem co prawda na US ale chętnie się zintegruję ;) Zwłaszcza jak ktoś nie jest ze Szczecina to chętnie pokaże miasto :D
A co do studiów, z początku będzie dziwnie ale początki zawsze takie są ;) Jak się trafią ogarnięci ludzie to będzie dobrze ;) Ja też nie wiem co i jak ale jestem dobrej myśli :)
Pozdrawiam.
Justkissandgo: Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.
dziękuje.
I jeszcze jedno. Jeśli jest ktoś kto się dostał na AR w Szczecinie tu na forum, prosiłabym o kontakt na PW.
Przede wszystkim - jesli czegos nie wiesz, to pytaj :) Zaczepiaj ludzi na korytarzu, tylko pamietaj, ze nigdy nie wiadomo czy to tylko student czy juz wykladowca ;) Wszystkiego co wazne dowiesz sie od dziekana na rozpoczeciu a potem od starosty waszego roku, jak juz wpakujecie kogos na to niechlubne stanowisko... ;)
Justkissandgo: a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.
Normalnie :D Tak jak pierwszy dzień w nowym LO :P Przyzwyczaisz się ;)
Nie martw się :D Jakbyś miała jakiekolwiek pytania, to odpowiedzi szukaj u studentów ze starszych roczników :) Pomogą :P I nie wierz we wszystkie historię o nauczycielach, dopóki nie zaczniesz mieć z nimi zajęć ;)
Nawet udzielasz się :)

Nie podrywaj moją koleżankę

Ja też jestem rodzynkiem, tyle że mam roczną przerwę. Gdyby nie to, teraz byłabym na 2 roku :) też nie wiem, jak to będzie wyglądało. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Na szczęście mam kolegów na moim uniwerku. W razie problemów pomogą mnie, bo dwóch jest z mojej okolicy