Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.
Proszę o jakieś wskazówki dla przyszłego studenta.
dziękuje.
I jeszcze jedno. Jeśli jest ktoś kto się dostał na AR w Szczecinie tu na forum, prosiłabym o kontakt na PW.
lista tematów
Studia, studia i jeszcze raz studia. strona 3 z 4
Ja również :) Wyniki pozostałych matur mam w porządku, a chcę zdawać dodatkowy, to na inną uczelnię

A co ja zrobię ? Nie moja wina.
Niektóre ujdą ;] Ja również, bo jest o czym pogadać. Sama posiadam sporo znajomych w moim wieku. A Marta młodsza, co?;]
a NK ? ;]
Konto usunięte: Ja również :) Wyniki pozostałych matur mam w porządku, a chcę zdawać dodatkowy, to na inną uczelnię Lepiej mieć poczucie, że zrobiło się do samego końca. Wtedy jesteś zadowolony z wykonania zadania ;]
Prawdę mówiąc to i historię bym sobie poprawił :) Ot tak, dla rozrywki

No jasne, że nie Twoja

I to dużo

To już bardziej ^^ Przecież nie mieć profilu na NK to grzech, nie

A ile masz % ? Nie wiem, czy to będzie miało wpływ na uczelnię? Zobacz, jak poprawisz i załóżmy, będziesz miał jakieś 30 %, to co wtedy ?

A skąd ! Po prostu nie mówiłam o tym nikomu, wstydzę się

Haha, z pewnością znajdziemy tych osób, którzy nie posiadają profili tam. No więc, dasz namiary? ;]
Poniżej 60 :( Z rozszerzonej rzecz jasna :P
Nie zmniejszą Ci wyniku :D Dalej będzie się liczyć ten większy, ale drugi raz poprawiać nie będziesz mogła :P
Już się przestraszyłem, że to coś strasznego :( Nie ma się co wstydzić :* Zdrowie to prywatna sprawa każdego z nas:)
Oni nie znają smaków życia

na PW

Najważniejsze, ze dostałeś się na wymarzoną uczelnię i to liczy się. Ale uważam, że jak najbardziej możesz poprawiać. To i tak nic nie zaszkodzi :) Możesz mieć już ponad 78 %, wtedy ulga będzie. Zresztą z historii jesteś już dobry :)
Dokładnie. Dlatego nie chcę tym podzielić się ze wszystkimi. To wina lekarza, gdyby nie leki, to bym była zdrowa.
A może nie mają ochoty na to;]
Dawaj na PW
No ba ;))
Zawszę byłem :P Nie wiem jak można nie lubić tego przedmiotu:P Chociaż po I roku, moja miłość do pewnych aspektów, a raczej okresów historycznych zapewne osłabła ^^
Ważne, że bez problemu funkcjonujesz w społeczeństwie. Zresztą na chorą nie wyglądasz :) A tego konowała zamknąć i wykastrować chemicznie

Justkissandgo: Za niecałe dwa tygodnie rozpoczyna się rok szkolny studencki, a ja... nie wiem nawet jak chodzić po wydziale na który się dostałam
Ja co do swojego też nie wiem. :D
Ja też nie mam zielonego pojęcia

I czytam na forum szkoły, jak ludzie panikują, na co się zapisać, co jak, i kiedy.
Ja wiem tylko kiedy mam rozpoczęcie.

Konto usunięte: Nie wiem jak można nie lubić tego przedmiotu:P Chociaż po I roku, moja miłość do pewnych aspektów, a raczej okresów historycznych zapewne osłabła ^^
Ja tam lubię historię, ale nie w sposób szkolny. Miałam dwóję z tego, dlatego że nie za bardzo przykładałam do tego. A w gimnazjum same piątki. Historia bywa fascynująca. To tak jakby odkrywać nieznane skrawki;] Może dlatego im nudzi sie. A jakie są Twoje ulubione epoki, pewnie o to nie zapytałam.
Własnie, tyle że jego nie znam. ;/
Co ale ? :)
Oj, już wiesz o tym :)