BrigadeRossoneri
BrigadeRossoneri
  18 Agosto 2008 (pierwszy post)

Ohohoho Zaskakujacy dzial :ziober2:

No ale do rzeczy...
Z racji że szkole dawno mam za sobą chcialem sie pare rzeczy od Was dowiedziec na temat "dzisiejszej" szkoly : >

a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów :ziober2:
Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie :mrgreen:

Ciekawi mnie Wasza pomyslowosc choc zaraz az boje sie jej :D

A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn
minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?
Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.

Inna sprawa jest to jak sobie ogladam ja jutubie co Wy teraz wyrabiacie z nauczycielami to az mi sie wlos na glowie jezy... czesc z Was to powinna w poprawczaku sie wychowywac a nie w normalnej szkole.
Gnębicie swoich prowadzacych ? :ninja:

Nie zmienila sie dlugosc lekcji ? :ninja:
I znow powrot do przeszlosci ... za moich czasów to trwały po 45 min 10 min przerwy jedna 15 minutowa taka dluzsza...no i po 8h dziennie. A teraz?

No tyle drogie dzieci :ziober2:

baskas4
baskas4
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów

nigdy nie gnębiłam młodszych :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?

nie, bo do akcji wkroczyła wicedyrektorka, która może zrobić komisję wychwawczą takiej dziewczynie

Konto usunięte
Konto usunięte: Gnębicie swoich prowadzacych ?

nie. Mam fajnych nauczycieli ( w większości)
BrakNatchnienia
BrakNatchnienia
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda !

Rafał.:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj to tak z milosci do Was

czyli nie do mnie.:fakju:
xXNeverAgainXx
xXNeverAgainXx
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie

marker i te sprawy..
anisia130
anisia130
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie

Tak :-D. Mierzenie np. parapetu 'łebkiem' od zapałki. Jeśli źle powie wynik mierzy od nowa,a potem napisać markerem 'kot'. Inaczej nie męczę,bo by mnie ze szkoły wyrzucili :and:.

Konto usunięte
Konto usunięte: A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ? Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.

Tak :zly: lepiej było jak były mundurki. A teraz są wycofane :/ . Teraz będę w 3 gim. i naprawdę o wiele lepsze były mundurki,chociaż nie było chorej rewii mody .
666kamilka666
666kamilka666
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli nic sie nie zmienilo :D

Nie, nic nowego nie wymyślają :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak na dyskoteke bleh

Ehe, na dyskotekę to przychodzę w samym staniku, czarne striny, białe spodenki do półpośladków.. a, i kozaczki :tak:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zmienila sie dlugosc lekcji ? I znow powrot do przeszlosci ... za moich czasów to trwały po 45 min 10 min przerwy jedna 15 minutowa taka dluzsza...no i po 8h dziennie. A teraz?

Teraz tez tak jest :)

Konto usunięte
Konto usunięte: minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ? Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.

Teraz to wiekszość chodzi do szkoły jak na dyskotekę ;]
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: GIERTYCH WRÓĆ

wbrew pozorom miał też swoje plusy ;-)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wbrew pozorom miał też swoje plusy ;-)

straszył dzieci :tak:
...Ignorance is bliss...
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wbrew pozorom miał też swoje plusy ;-)

Ja go tam zawsze popierałam ;)
Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?

My mamy mundurki czaicie ? Normalny skandal i to w biały dzień ! :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.