Ohohoho Zaskakujacy dzial
No ale do rzeczy...
Z racji że szkole dawno mam za sobą chcialem sie pare rzeczy od Was dowiedziec na temat "dzisiejszej" szkoly : >
a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów
Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie
Ciekawi mnie Wasza pomyslowosc choc zaraz az boje sie jej :D
A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn
minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?
Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.
Inna sprawa jest to jak sobie ogladam ja jutubie co Wy teraz wyrabiacie z nauczycielami to az mi sie wlos na glowie jezy... czesc z Was to powinna w poprawczaku sie wychowywac a nie w normalnej szkole.
Gnębicie swoich prowadzacych ?
Nie zmienila sie dlugosc lekcji ?
I znow powrot do przeszlosci ... za moich czasów to trwały po 45 min 10 min przerwy jedna 15 minutowa taka dluzsza...no i po 8h dziennie. A teraz?
No tyle drogie dzieci
lista tematów
GIERTYCH WRÓĆ ! strona 3 z 5
Konto usunięte: a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów
mam to już za sobą, ale w pociągu [dojeżdżałam 50 km] koty musiały biegać po całym składzie w masce przeciwgazowej i z gumową lalą z sex shopu
Konto usunięte: Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.
za moich czasów nie wolno było mieć nawet rozpuszczonych włosów i długich paznokci - ba długich, nic nie mogło wystawać za opuszek !
i tak powinno być!
gdy zostanę nauczycielem bedę szkolić rozwydrzone dzieciaki, oj będę

Konto usunięte: a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów
ehe..
POdstawy, mierzenie kibli, prawo jazdy, kici kici i malowanie markerami

Mhm, kabaretki, mocny makijaż, szpilki których nie zdejmuję i prowadzę o to wojnę z woźnymi, paznokcie akrylowe. Standard

Gnębiłam Grzegorza. Ale wczoraj z nim na zabawie piwo piłam

Nie zmieniła.
prosz.
U mnie w szkole sie tego nie robi.

Tzn w sumie to nie wiem. ;> Skonczyłam 1sza klase i sie z tym nie spotkałam. :D
Konto usunięte: A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn
minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?
Moja szkoła to polączenie technikow, liceów i zawodówek.
Pierwsze dwie niczym szczegolnym sie nie wyróżniają. W zawodówce fryzjerki troche przesadzają.
Konto usunięte: Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.
Mundurki mnie omineły. U mnie w szkole nosi sie identyfikator, bez niego nie wpuszczają do szkoły.
Na zyczenie mozna sobie zamowic całkiem fajny tshirt, z logiem szkoły [supermenem. :D] Za jedyne 12 złotych.

Kilka razy sie zdarzyło. :D
45 minut lekcji, przerwy 5ecio minutowe, dwie po 10 minut, i jedna 15. ;]
Czy jakos tak.

Mialam cza, checi też, prosze teraz Ty sie wyslij i skomentuj kazdą moją wypowiedź.

Zespol Szkol imienia Stefana Zeromskiego w Częstochowie.