Ohohoho Zaskakujacy dzial
No ale do rzeczy...
Z racji że szkole dawno mam za sobą chcialem sie pare rzeczy od Was dowiedziec na temat "dzisiejszej" szkoly : >
a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów
Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie
Ciekawi mnie Wasza pomyslowosc choc zaraz az boje sie jej :D
A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn
minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?
Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.
Inna sprawa jest to jak sobie ogladam ja jutubie co Wy teraz wyrabiacie z nauczycielami to az mi sie wlos na glowie jezy... czesc z Was to powinna w poprawczaku sie wychowywac a nie w normalnej szkole.
Gnębicie swoich prowadzacych ?
Nie zmienila sie dlugosc lekcji ?
I znow powrot do przeszlosci ... za moich czasów to trwały po 45 min 10 min przerwy jedna 15 minutowa taka dluzsza...no i po 8h dziennie. A teraz?
No tyle drogie dzieci
lista tematów
GIERTYCH WRÓĆ ! strona 4 z 5
czyli nic sie nie zmienilo

Konto usunięte: Mhm, kabaretki, mocny makijaż, szpilki których nie zdejmuję i prowadzę o to wojnę z woźnymi, paznokcie akrylowe. Standard
Jak na dyskoteke

Widac pozadna szkola : >
dziekujeeee
ahahaha skojarzylo mi sie Zespol Szkol Specjalnych

sorki :*
i to wlasnie czynię ; d
Bez zmian wszystko tyle lat minelo a nadal to jest najbardziej dobre rozwiazanie
a najwiecej godzin lekcyjnych ?
Jak moglas

kogo molestowalas ?

dentka: Moja szkoła to polączenie technikow, liceów i zawodówek.
Pierwsze dwie niczym szczegolnym sie nie wyróżniają. W zawodówce fryzjerki troche przesadzają.
Jak dla mnie to troche za duzo jak na jedne mury

Czy ja wiem.
Zdarzają sie pewnie jakies wyjątki. :P
Np, za palenie papierosow na terenie szkoly, otrzymujesz upomnienie, za ponowne złapanie, wzywają rodzicow.
Gdy 3eci raz Ci sie zdarzy, wywalają Cie ze szkoly, bez mozliwosci ponownego wstąpienia do niej. :D

Konto usunięte: Bez zmian wszystko tyle lat minelo a nadal to jest najbardziej dobre rozwiazanie
a najwiecej godzin lekcyjnych ?
Najwiecej miałam 9, w srody, ciezko to wspominam.
Na 7:30, do 17 prawie.
Nie licząć juz tego, ze mam kawałek drogi do szkoły...
W zime jest najgorzej.

Rzucałam ogorkami kiszonymi z ryzem i kasza w pana od biologii. :D
Smieją sie z niego, ze jest 40letnim prawiczkiem.

Mnie odpowiada. :P
Nie znam. :D
I nie chce poznac. :>

dentka: Rzucałam ogorkami kiszonymi z ryzem i kasza w pana od biologii. :D
Smieją sie z niego, ze jest 40letnim prawiczkiem.
Boszzz, ale z Ciebie element

A ja zawsze uwielbialem zimy

dentka: Np, za palenie papierosow na terenie szkoly, otrzymujesz upomnienie, za ponowne złapanie, wzywają rodzicow.
Gdy 3eci raz Ci sie zdarzy, wywalają Cie ze szkoly, bez mozliwosci ponownego wstąpienia do niej. :D
No bo gdzie to palic papierosy w szkole

teraz mundurki są. bynajmniej u mnie w gim ;/
Konto usunięte: Inna sprawa jest to jak sobie ogladam ja jutubie co Wy teraz wyrabiacie z nauczycielami to az mi sie wlos na glowie jezy... czesc z Was to powinna w poprawczaku sie wychowywac a nie w normalnej szkole.
jak sobie dają to ich gnębią, np kosze na głowe zakładają, księdza od pączka wyzywają.
Nie, nie lubię krótkich spódnic i bluzek z dekoltem tym bardziej.

Tylko panią od WOSu..

Nie.

U mnie jest tak samo tyle ze jest do 10 godzin lekcyjnych.
uważaj se. :d