Ohohoho Zaskakujacy dzial
No ale do rzeczy...
Z racji że szkole dawno mam za sobą chcialem sie pare rzeczy od Was dowiedziec na temat "dzisiejszej" szkoly : >
a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów
Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie
Ciekawi mnie Wasza pomyslowosc choc zaraz az boje sie jej :D
A sprawa number 2 tyczy sie tego jaka jest teraz moda w ubieraniu sie tzn
minióweczki + duzy dekolt jest u Was standartem ?
Pamietam ze za moich czasów czyli tak gdzies policzmy... 8-10 lat temu uczennice byly dosc zdyscyplinowane a zarazem inteligetne i nie nosily zbyt skapych ciuszkow, na niekorzysc mezczyzn :( Wiec jak jest teraz? slyszalem ze mundurkami Was terroryzuja :D Ale to chyba byla za obywatela Giertych Romanos.
Inna sprawa jest to jak sobie ogladam ja jutubie co Wy teraz wyrabiacie z nauczycielami to az mi sie wlos na glowie jezy... czesc z Was to powinna w poprawczaku sie wychowywac a nie w normalnej szkole.
Gnębicie swoich prowadzacych ?
Nie zmienila sie dlugosc lekcji ?
I znow powrot do przeszlosci ... za moich czasów to trwały po 45 min 10 min przerwy jedna 15 minutowa taka dluzsza...no i po 8h dziennie. A teraz?
No tyle drogie dzieci
lista tematów
GIERTYCH WRÓĆ ! strona 2 z 5
U nas byl Batman, Księżyc i Sheriff. To tacy najgorsi. Batman uczyła religii. Tej to kiedyś dziennik przez okno wyrzuciliśmy, a jak po niego wyszła zamknęliśmy się od środka w klasie. Albo koleś wskoczył jej na biurko i powiedział, że ma mu loda zrobić.

A Sheriffa wszyscy się bali. Terror był. Koleś taki tepy kiedyś się wkurzył i rzucił się na nią z krzesłem. Od tej pory już nie pracuje w tamtej szkole. xdd
Fajnie tak powspominać stare czasy.

Konto usunięte: a mianowicie nadal gnębicie tak 'mlodych' uczniow potocznie mowiac kotów
Jezeli tak to w jaki sposob sie nad nimi znecacie
Tak gnebil mnie w zeszlym roku moj byly chlopak

Nie, raczej na kierunku ktorym ja jestem tzn. na profilu jest raczej moda taka elegantsza, kaszmirowe swetry, jeansy ew. zwykly t-shirt bojowki i adidasy.
Byl pan od histori co go gnebili koledzy z klasy ale w tym roku odszedl.