poetess
poetess
  31 Agosto 2008 (pierwszy post)
No właśnie, temat opieram na wydarzeniu w Sanockiej szkole. Mianowicie kiedyś było głosno w informacjach o dziewczynie, która na lekcji, zamiast się uczyć, masturbowała swojego kolege. Fim był w internecie ( oczywiscię już dawno usunięty ).
Przeżyłam szok :szok2:
Jak można dopuścić do takiego zdarzenia?
Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ?
Jaka kara za taki "wybryk"? :zonk:

Zmieniając trochę temat.
Schemat:
Niepełnoletnia dziewczyna, uczennica ( czesto nawet gimnazjum, sama mam taką "znajomą" ) zachodzi w ciąże.
Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.
Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie? :woot:

Taki temat trochę o kant tyłka potłuc, ale nudzi mi się
pozdrawiam
Elph06
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
Elph06
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia? Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ? Jaka kara za taki "wybryk"?

różne głupie rzeczy teraz się dzieją w szkołach:and:
myślą, że są fajni.
nie mam pojęcia, jaka kara.

Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też. Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

szkoła powinna pomóc, nie karać, oni wystarczająco nasłuchają sie kpin na korytarzach i na ulicy, a potem jeszcze to opiekowanie się dzieckiem:and:

A.

grubasia
grubasia
  13 Septiembre 2008

dla mnie to jest obrzydliwe i skandalizujące

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.