poetess
poetess
  31 Agosto 2008 (pierwszy post)
No właśnie, temat opieram na wydarzeniu w Sanockiej szkole. Mianowicie kiedyś było głosno w informacjach o dziewczynie, która na lekcji, zamiast się uczyć, masturbowała swojego kolege. Fim był w internecie ( oczywiscię już dawno usunięty ).
Przeżyłam szok :szok2:
Jak można dopuścić do takiego zdarzenia?
Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ?
Jaka kara za taki "wybryk"? :zonk:

Zmieniając trochę temat.
Schemat:
Niepełnoletnia dziewczyna, uczennica ( czesto nawet gimnazjum, sama mam taką "znajomą" ) zachodzi w ciąże.
Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.
Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie? :woot:

Taki temat trochę o kant tyłka potłuc, ale nudzi mi się
pozdrawiam
baskas4
baskas4
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Fim był w internecie

widziałam go :ninja:

kilka lat temu też było głośno o chłopakach z pobliskiej szkoły, który nakręcili filmik jak jeden robi drugiemu loda za 30 zł i paczke papierosów. :ninja:
dzieciaki z gimnazjum.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka kara za taki "wybryk"?

wywalenie ze szkoły oraz notatka, która tłumaczyłaby innym szkołom dlaczego ten ktoś został wywalony ze szkoły.

Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.

nie. uważam, że szkoła powinna pomóc dziewczynie nadrobić zaległości.
smielaq89
smielaq89
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dzieciaki z gimnazjum.

bo gimnazja to największe gówna jakie kiedykolwiek ktoś wymyślił..
stary system był dobry...
poetess
poetess
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kilka lat temu też było głośno o chłopakach z pobliskiej szkoły, który nakręcili filmik jak jeden robi drugiemu loda za 30 zł i paczke papierosów. dzieciaki z gimnazjum.

:wtf:
Po takich historiach mam wrażenie, że ja w jakiejś złotej klatce żyje ...
baskas4
baskas4
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo gimnazja to największe gówna jakie kiedykolwiek ktoś wymyślił.. stary system był dobry...

dokładnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Po takich historiach mam wrażenie, że ja w jakiejś złotej klatce żyje ...

nawet w TV był o tym reportaż.
chcieli zapłacić jednemu chłopakowi za ten filmik.
a najśmieszniejsze w tym jest to, że to niby najbardziej prestizowa szkoła w mojej okolicy :d
poetess
poetess
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a najśmieszniejsze w tym jest to, że to niby najbardziej prestizowa szkoła w mojej okolicy :d

Takie prestiżowe szkoly to często są najgrosze pod względem rozwydrzenia tych dzieciaków :and:
ThugChild
ThugChild
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.

niepowinno byc zadnej kary, co to szkole obchodzi
smielaq89
smielaq89
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niepowinno byc zadnej kary, co to szkole obchodzi

uwierz mi, obchodzi...
medoc11
medoc11
  31 Agosto 2008

e nic niezwyklego... u mnie polowa klasy walila konia na lekcji.... tylko ja i chyba trzech innych chlopakow tego nie robilismy a cala reszta ostro jak nauczyciel sie odwracal

smielaq89
smielaq89
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: e nic niezwyklego... u mnie polowa klasy walila konia na lekcji.... tylko ja i chyba trzech innych chlopakow tego nie robilismy a cala reszta ostro jak nauczyciel sie odwracal

Roman wróć!!!

polska szkoła schodzi na psy...
egzekutor90gol
egzekutor90gol
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie, temat opieram na wydarzeniu w Sanockiej szkole. Mianowicie kiedyś było głosno w informacjach o dziewczynie, która na lekcji, zamiast się uczyć, masturbowała swojego kolege. Fim był w internecie ( oczywiscię już dawno usunięty ). Przeżyłam szok :szok2:

ten film był nakręcony na Litwie, a nie w Sanoku.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia?

normalnie :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też. Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

a co ma do tego szkoła, każdy sam odpowiada za swoje prywatne życie. Szkoła niech się zajmie nauką.
baskas4
baskas4
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie prestiżowe szkoly to często są najgrosze pod względem rozwydrzenia tych dzieciaków

dokładnie. Sama rozpieszczona "elita"
DelightfulDisaster
DelightfulDisaster
  31 Agosto 2008

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia? Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ? Jaka kara za taki "wybryk"?

Nieodpowiedzialność nauczyciela.
Jak nauczyciel może dpuścić na swojej własnej lekcji do takich akcji!?

Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też. Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

Ukarać? Pomóc!
Tu nie ma za co karać dziewczyny i jej partnera.
ewelina7g
ewelina7g
  31 Agosto 2008

Szkoła nie powinna się interesować ciążą uczennicy, co najwyżej pomóc.

smielaq89
smielaq89
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co najwyżej pomóc.

może się jeszcze dzieckiem zaopiekować... żal..

Konto usunięte
Konto usunięte: Tu nie ma za co karać dziewczyny i jej partnera.

trzeba.. za głupotę...
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: e nic niezwyklego... u mnie polowa klasy walila konia na lekcji....

Boże :szok2: , to do jakiej ty szkoły chodzisz, że u Was takie zachowanie jest normalne?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.