poetess
poetess
  31 Agosto 2008 (pierwszy post)
No właśnie, temat opieram na wydarzeniu w Sanockiej szkole. Mianowicie kiedyś było głosno w informacjach o dziewczynie, która na lekcji, zamiast się uczyć, masturbowała swojego kolege. Fim był w internecie ( oczywiscię już dawno usunięty ).
Przeżyłam szok :szok2:
Jak można dopuścić do takiego zdarzenia?
Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ?
Jaka kara za taki "wybryk"? :zonk:

Zmieniając trochę temat.
Schemat:
Niepełnoletnia dziewczyna, uczennica ( czesto nawet gimnazjum, sama mam taką "znajomą" ) zachodzi w ciąże.
Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.
Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie? :woot:

Taki temat trochę o kant tyłka potłuc, ale nudzi mi się
pozdrawiam
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia? Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ? Jaka kara za taki "wybryk"?

jak napalone :and: to sie pieprzą i masturbują :and:
bardzo :and:
nie mam pojecia.
kiedys nauczycielka z biologii w LO mówila nam jak złapała na uprawianiu sexu dwoje uczniów :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też. Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

powinna ukarac.
poetess
poetess
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedys nauczycielka z biologii w LO mówila nam jak złapała na uprawianiu sexu dwoje uczniów

Rozumiem rózne perwersje, ale żeby w szkole :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: powinna ukarac.

wydalic ze szkoly?
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem rózne perwersje, ale żeby w szkole

no i ja tego nie rozumiem :and:
jak sie chcą masturbowac albo uprawiac sex to są wygodniejsze miejsca.. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: wydalic ze szkoly?

nawet i tak.
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  31 Agosto 2008

Widziałam nawet ten filmik w internecie :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka kara za taki "wybryk"?

Powinni wyrzucić ze szkoły od razu, przecież szkoła to nie burdel :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

Wystarczająco już skomplikowała życie sobie, ale także rodzicom, którzy będą musieli zajmować się dzieckiem niepełnoletniej córki.
BakaMomo
BakaMomo
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.

Dzieciaki pewnie i tak nie zaznają w takiej sytuacji spokoju (czyt. rówieśnicy im nie oszczędzą złośliwości), więc zmiana szkoły pewnie wyszłaby im na dobre.

Co do idei "karania" za ciążę.
Nie sądzę, by był to dobry pomysł. Dzieciaki dały ciała (w przenośni i dosłownie) i w takim wypadku należy im pomóc. I tak życie im da solidnie w kość. A skończyć szkołę muszą, by podjąć pracę/studia i jak najszybciej usamodzielnić się i ściągnąć dzieciaka z barków dziadków.
aaPaulinka
aaPaulinka
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też. Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

tak może najlepiej wywalić od razu ze szkoły ;/ A niech sobie zostanie w tej szkole, ciąża to jej sprawa.... Albo da sobie rade, albo i nie....
smielaq89
smielaq89
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia?

no właśnie nie wiem..

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ?

bardzo puste.. a jakich głupich rodziców..

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka kara za taki "wybryk"?

wyrzucać ze szkoły...

Konto usunięte
Konto usunięte: Niepełnoletnia dziewczyna, uczennica ( czesto nawet gimnazjum, sama mam taką "znajomą" ) zachodzi w ciąże. Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )? ;i ojca dziecka oczywiscie też.

zamknąć w poprawczaku..
najmniej winne to jest to dziecko..
poetess
poetess
  31 Agosto 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: tak może najlepiej wywalić od razu ze szkoły ;/ A niech sobie zostanie w tej szkole, ciąża to jej sprawa.... Albo da sobie rade, albo i nie....

Chodzilo mi o aspekt "demoralizacji" reszty uczniów, że trzeba bylo myśleć głową a nie dÓpą.
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do idei "karania" za ciążę. Nie sądzę, by był to dobry pomysł. Dzieciaki dały ciała (w przenośni i dosłownie) i w takim wypadku należy im pomóc. I tak życie im da solidnie w kość. A skończyć szkołę muszą, by podjąć pracę/studia i jak najszybciej usamodzielnić się i ściągnąć dzieciaka z barków dziadków.

Tutaj tez masz racje, gdyby się ich traktowało przez to, co się stało jak wyrzutki społeczeństwa, nie poroadzliby sobie w zyciu i stworzyli ostatecznie zapewne jakąś "patlogiczną" rodzine .
poetess
poetess
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zamknąć w poprawczaku.. najmniej winne to jest to dziecko..

No tak, ale co, pozbawić dziecka "rodziców"?
patri001
patri001
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia? Jak puste łby muszą mieć takie dzieciaki ?

nie wiem
baaardzo puste łby :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jednak już sami wystarczająco mocno skomplikowali sobie życie?

własnie.. wydaje m się, że szkoła powinna pomóc:)
aaPaulinka
aaPaulinka
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzilo mi o aspekt "demoralizacji" reszty uczniów, że trzeba bylo myśleć głową a nie dÓpą.

acha. w jaki sposób jej ciąża zdemoralizuje innych? nie wiem, reszta jej koleżanek też postanowi sobie zrobić dzieciaczka?
poetess
poetess
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: własnie.. wydaje m się, że szkoła powinna pomóc:)

No tak, ale żeby to nie wyszło, ze szkola abrobuje takie "wpadki".
x10SiejaBball10x
x10SiejaBball10x
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: która na lekcji, zamiast się uczyć, masturbowała swojego kolege.

:wtf:
o jasne :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można dopuścić do takiego zdarzenia? Jaka kara za taki "wybryk"?

Nauczyciela zapytaj :and:
Cotygodniowe wizyty u pedagoga szkolnego :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Uważacie, że szkoła powinna ją jakoś "ukarać" ( nie wiem, może wydalić ze szkoły (?) )?

Za co? To ze dziewczyna byla na tyle odpowiedzialna, zeby sie kochac, nznaczy, ze powinna tez poniesc tego konsekwencje :zonk:
Szkola nie ma nic do rzeczy. Jezeli sie dobrze uczy, niech sie uczy dalej :and:. To jej sprawa, ze jest w ciazy. :and:.
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  31 Agosto 2008
Konto usunięte

a jesli to z gwaltu? i dziewczyna nie chce robic aborcji? to co? ma nie chodzic do szkoly bo ma dziecko w brzuchu? to tym bardziej powinna ja skonczyc i znalezc normalna prace
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.