Pytanie zawarte w temacie. Jakies pomysly zeby sie wypowiedziec?
Co sądzicie o mundurkach w szkołach? strona 8 z 8
czy tu umiesz czytać i wiesz w ogóle o co chodzi ?
gdzie ja napisałem, żeby po roku kupować nowe ?
po prostu rodzice się wykosztowali na mundurki a skoro teraz nie ma obowiązku to nikt tego nie będzie nosił więc będą nieużyteczne..
tak.. pełna wolność i swoboda.. daleko zajdziemy...
nie jestem za wydawaniem bo można taniej załatwić jak w szkole zarządzają ogarnięci ludzie..
poza tym jakbyś dokładnie to byś wiedział, że chodzi mi o to, że skoro już KIEDYŚ był wprowadzony obowiązek (wydatek) to niech tak zostanie.. inaczej pieniądze okazały się wydanymi niepotrzebnie.. i o tym wcześniej pisałem.. widocznie za szybko czytasz..
dokładnie o to mi chodziło.
wylecą na zbity ryj.. :P
bo jeśli chodzi o ich prawa to pierwsi drżą gęby, jakoś zapominając o obowiązkach..
takie piedolenie ze jak sie koszulka zniszczy to trzeba drugą kupić... a przepraszam kto mówił ze mundurek jest wieczny?
a z czego on niby jest?
z materialu takiego samego jak inne ciuchy

i inne tez sie niszczą i nikt nie narzeka ze musi normalne rzeczy dokupywac tylko narzekają ze do mundurków trzeba.
Ze niby rodzice hajsu nie mają.. a To ciekawe ze mlodzież mysli o tym jezeli chodzi o zakup mundurków a jak kolejną bluze z B3 czy Clinic'a albo buty z nike czy adidasa to wtedy nie mówią: mamo masz ? tylko Mamo DAJ!
to tak głupie myslenie ze az mnie przeraza ;/
nie.
o dziwo wiekszość z tych narzekaczy pieprzonych sie podporządkuje.
oczywiscie..
Więc tak ... powiem że z punktu widzenia nauczycieli jest to dobre... nie widzą "obnażonych" dziewczyn prowokujących wyglądem chłopców na lekcji :D ale to jest tylko bajka... szkoła powinna dostarczać nauki ! a raczej dawać możliwość jej ogłady bo tak to byśmy siedzieli cicho i nic nie robili. Osobiście nie lubię mundurków. To rzecz zbędna... lepiej skupić się na tym jak się uczymy a nie czy dobrze wyglądamy w szkole... i nie mówi tego wcale jakiś kujon albo prymus... to jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej dyskusji :)