Daniel21062
Daniel21062
  30 Agosto 2008 (pierwszy post)

Pytanie zawarte w temacie. Jakies pomysly zeby sie wypowiedziec?

smielaq89
smielaq89
  1 Septiembre 2008

czy tu umiesz czytać i wiesz w ogóle o co chodzi ?

gdzie ja napisałem, żeby po roku kupować nowe ?
po prostu rodzice się wykosztowali na mundurki a skoro teraz nie ma obowiązku to nikt tego nie będzie nosił więc będą nieużyteczne..

zychu
zychu: zmuszanie do czegokolwiek ludzi nie jest dobrą rzeczą

tak.. pełna wolność i swoboda.. daleko zajdziemy...

zychu
zychu: ze niektórzy nie mają $ a tutaj jestes za wydawaniem na mundurki

nie jestem za wydawaniem bo można taniej załatwić jak w szkole zarządzają ogarnięci ludzie..
poza tym jakbyś dokładnie to byś wiedział, że chodzi mi o to, że skoro już KIEDYŚ był wprowadzony obowiązek (wydatek) to niech tak zostanie.. inaczej pieniądze okazały się wydanymi niepotrzebnie.. i o tym wcześniej pisałem.. widocznie za szybko czytasz..
smielaq89
smielaq89
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak rodzice zapłacili kase to nie po to zeby za rok zawiesic mundurek na wieszaku i sie w niego przyglądać jak w obrazek! nie róbmy już takiej tragedii z tego bo swiat sie naprawde nie zawalił ze trzeba to nosic.

dokładnie o to mi chodziło.

Konto usunięte
Konto usunięte: A jak pójdziecie do pracy? Czy na budowe czy do biura to również musicie sie stosownie ubrać i kazde ubranie wizytowe w takim momencie bedzie wyglądało jak mundurek w pewnym sensie. I co tez bedziecie przeżywać i strzelać fochy że "wy tak nie pójdziecie, bo to głupie" ?

wylecą na zbity ryj.. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Niby wszyscy mamy się za dorosłych juz ludzi a wiekszość zachowuje się jak dzieci -.-

bo jeśli chodzi o ich prawa to pierwsi drżą gęby, jakoś zapominając o obowiązkach..
uzak
uzak
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie o to mi chodziło.

takie piedolenie ze jak sie koszulka zniszczy to trzeba drugą kupić... a przepraszam kto mówił ze mundurek jest wieczny?
a z czego on niby jest?
z materialu takiego samego jak inne ciuchy :tak:
i inne tez sie niszczą i nikt nie narzeka ze musi normalne rzeczy dokupywac tylko narzekają ze do mundurków trzeba.
Ze niby rodzice hajsu nie mają.. a To ciekawe ze mlodzież mysli o tym jezeli chodzi o zakup mundurków a jak kolejną bluze z B3 czy Clinic'a albo buty z nike czy adidasa to wtedy nie mówią: mamo masz ? tylko Mamo DAJ!
to tak głupie myslenie ze az mnie przeraza ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: wylecą na zbity ryj.. :P

nie.
o dziwo wiekszość z tych narzekaczy pieprzonych sie podporządkuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: bo jeśli chodzi o ich prawa to pierwsi drżą gęby, jakoś zapominając o obowiązkach..

oczywiscie..
kakashi13321
kakashi13321
  1 Septiembre 2008

Więc tak ... powiem że z punktu widzenia nauczycieli jest to dobre... nie widzą "obnażonych" dziewczyn prowokujących wyglądem chłopców na lekcji :D ale to jest tylko bajka... szkoła powinna dostarczać nauki ! a raczej dawać możliwość jej ogłady bo tak to byśmy siedzieli cicho i nic nie robili. Osobiście nie lubię mundurków. To rzecz zbędna... lepiej skupić się na tym jak się uczymy a nie czy dobrze wyglądamy w szkole... i nie mówi tego wcale jakiś kujon albo prymus... to jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej dyskusji :)

irenuSia
irenuSia
  1 Septiembre 2008

A ja nie jestem za mundurkami... ;/ sa beznadziejne...wygladam w tym jak smerf ;( xDDD

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o mundurkach w szkołach?

W pelni popieram :mrgreen:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
smielaq89
smielaq89
  2 Septiembre 2008
irenuSia
irenuSia: A ja nie jestem za mundurkami... ;/ sa beznadziejne...wygladam w tym jak smerf ;( xDDD

i co się Ci się wielkiego z tego powodu stało ? ;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.