Daniel21062
Daniel21062
  30 Agosto 2008 (pierwszy post)

Pytanie zawarte w temacie. Jakies pomysly zeby sie wypowiedziec?

KatieCk
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
KatieCk
  30 Agosto 2008

mnie to nie dotyczy :P i mundurki nie sa takie zle....

Life is a waste of time... Only love can change it...

StillLittleGirl
StillLittleGirl
  30 Agosto 2008

mi moje mundur(k)i jak najbardziej odpowiadają xD ;)

xxxGoSiA69xxx
xxxGoSiA69xxx
  30 Agosto 2008

Ja nie mam mundórków w szkole ;D

smielaq89
smielaq89
  30 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo widze ze i mundurki lubisz

nie lubię a popieram.

Konto usunięte
Konto usunięte: takie "madre" na swoj sposob opinie masz

opinię mogą być mądre albo głupie a nie mądre na na swój sposób....

Konto usunięte
Konto usunięte: kto wie byc moze jakims nauczycielem jestes:D

nie mam zamiaru.

Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro je kiedyś znieśli po co do tego powracać ?

powiedz to 1/8 rodzin w Polsce, które żyją w skrajnej biedzie.. którzy się najpierw wykosztowali na mundurki...

zychu
zychu: poza tym nie każdy lubi wyglądać tak samo, a po następne - jakbym miał patrzeć tak żeby każdy wyglądał równo to tak samo powinniśmy zakazać jeździć mercedesami po ulicach tylko kazać wszystkim jeździć polonezami, jednych stać na lepsze ciuchy jednych nie proste

ale dzieciaki często nie mają wpływy na tak jak żyją.. nie są niczemu winne.. rodzice naprawdę nie mają kasy.. i nie dziwie się jak patrzą na pieprzonych snobów to jest im żal..

Konto usunięte
Konto usunięte: tak ale bez przesady by dawać jakieś niewiadomo co

"inteligentna" wypowiedź..
właśnie nie. szkoła to jest instytucja i należy wyglądać porządnie.
burdele, autostrady czekają otworem.. nikt do nauki nie przymusza...

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie mam mundórków w szkole ;D

a szkoda..
QKaaatarzynkaaaQ
QKaaatarzynkaaaQ
  31 Agosto 2008

U nas na szczęście już wycofali :P:P:P Jest cool :gora:

tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  31 Agosto 2008

Jestem już po i mnie to nie dotyczy ale gdybym miał dzieciarnie w życiu nie zgodził bym się na mundurki . a już tym bardziej na tych zasadach jakie były przez ostatni rok .

a jeśli ktoś uważa że głęboki dekolt i biodrówki u dziewcząt to coś złego to chyba ma jakiś kompleks :/

:zakochany:
tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dzieciaki często nie mają wpływy na tak jak żyją.. nie są niczemu winne.. rodzice naprawdę nie mają kasy.. i nie dziwie się jak patrzą na pieprzonych snobów to jest im żal..

i myślisz że mundurek coś zmieni w szkole nawet jak masz mundurek to nie ukryjesz tego złej sytuacji w domu. mundurki nic nie zmienią bo dzieciarnia po szkole i tak się spotyka i wszyscy dobrze wiedzą kto ma więcj a kto mniej:/. po za tym te mundurki które były do tej pory w szkołach to jakieś łachy w stylu zapinanego bezrękawnika z Herbem szkoły każdy dzieciak kisił się w jednym przez tydzień, a co z butami i resztą ubioru. w szkole najczęścej na co dzieciarnia zwraca uwagę to jakie masz obówię. i co ?? jeden dzieciak przyjdzie w adidasach z najnowszej kolekcji a drugi w za dużych podartych kapciach po bracie. te szmaty które w większości szkół wprowadziła dyrekcja to tragedia brali za to do 100 zł a za te pieniądze dzieciaki dostawały pulower z materiału przypominającego płutno malarskie albo z jakiegoś syntetyku. za 100 zł na bazaże można dzieciakowi kupić 2 bluzki i parę spodni :/a w szmatach kilka kg ubrań :/

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie nie. szkoła to jest instytucja i należy wyglądać porządnie.

zgadzam się. mundurki by były dobrym pomysłem gdyby szkoła ubierałą cię tak jak w wojsku od stóp do głów wtedy nie ma problemu. chociaż i tak uważam że wolna amerykanka jest lepsza
:zakochany:
WrednaMisia
WrednaMisia
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mundórków

:crylol: :ninja:
moxymoronomaatura
moxymoronomaatura
  31 Agosto 2008

nie przeszkadzają mi.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  31 Agosto 2008

podoba mi się ta opcja

...Ignorance is bliss...
Czarna0225
Czarna0225
  31 Agosto 2008

beznadzieja ale słyszałam w telewizji ostatnio ze mundurki sa nie obowiązkowe

uzak
uzak
  31 Agosto 2008

mi sie podobała taka opcja kiedy zostały wprowadzone do szkół.
w jednej z podstawówek i gimnazjów w moim mieście byly całkiem ładne mundurki. duzo osoó w nich chodziło.. oczywiscie tych mlodszych.. ale chociaz nie bylo rewii mody i nagich dzieci na korytarzu bo gimnazjum to jeszcze dzieci.. W Stanach w szkołach mają mundurki i nikt nie narzeka tylko w Polsce :and:
przeszkadza wam to ze wszyscy tak samo? :ziew:

smielaq89
smielaq89
  31 Agosto 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: a jeśli ktoś uważa że głęboki dekolt i biodrówki u dziewcząt to coś złego to chyba ma jakiś kompleks :/

w normalnym wieku to owszem.. ale nie u dzieci...

tomekkolarz
tomekkolarz: obówię

obuwie..
zychu
zychu
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie pomyślałeś, że szkoła to po prostu instytucja państwowa i dlatego powinno sie do niej chodzić przyzwoicie ubranym?

a ulica jest Twoją własnością?
zychu
zychu
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dzieciaki często nie mają wpływy na tak jak żyją.. nie są niczemu winne.. rodzice naprawdę nie mają kasy.. i nie dziwie się jak patrzą na pieprzonych snobów to jest im żal..

jak się nie ma pieniędzy to się nie zakłada rodziny póki nie ma się odpowiednich warunków
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.