Pytanie zawarte w temacie. Jakies pomysly zeby sie wypowiedziec?
Co sądzicie o mundurkach w szkołach? strona 6 z 8
mnie to nie dotyczy :P i mundurki nie sa takie zle....
Life is a waste of time... Only love can change it...
nie lubię a popieram.
opinię mogą być mądre albo głupie a nie mądre na na swój sposób....
nie mam zamiaru.
powiedz to 1/8 rodzin w Polsce, które żyją w skrajnej biedzie.. którzy się najpierw wykosztowali na mundurki...
ale dzieciaki często nie mają wpływy na tak jak żyją.. nie są niczemu winne.. rodzice naprawdę nie mają kasy.. i nie dziwie się jak patrzą na pieprzonych snobów to jest im żal..
"inteligentna" wypowiedź..
właśnie nie. szkoła to jest instytucja i należy wyglądać porządnie.
burdele, autostrady czekają otworem.. nikt do nauki nie przymusza...
a szkoda..
Jestem już po i mnie to nie dotyczy ale gdybym miał dzieciarnie w życiu nie zgodził bym się na mundurki . a już tym bardziej na tych zasadach jakie były przez ostatni rok .
a jeśli ktoś uważa że głęboki dekolt i biodrówki u dziewcząt to coś złego to chyba ma jakiś kompleks :/

i myślisz że mundurek coś zmieni w szkole nawet jak masz mundurek to nie ukryjesz tego złej sytuacji w domu. mundurki nic nie zmienią bo dzieciarnia po szkole i tak się spotyka i wszyscy dobrze wiedzą kto ma więcj a kto mniej:/. po za tym te mundurki które były do tej pory w szkołach to jakieś łachy w stylu zapinanego bezrękawnika z Herbem szkoły każdy dzieciak kisił się w jednym przez tydzień, a co z butami i resztą ubioru. w szkole najczęścej na co dzieciarnia zwraca uwagę to jakie masz obówię. i co ?? jeden dzieciak przyjdzie w adidasach z najnowszej kolekcji a drugi w za dużych podartych kapciach po bracie. te szmaty które w większości szkół wprowadziła dyrekcja to tragedia brali za to do 100 zł a za te pieniądze dzieciaki dostawały pulower z materiału przypominającego płutno malarskie albo z jakiegoś syntetyku. za 100 zł na bazaże można dzieciakowi kupić 2 bluzki i parę spodni :/a w szmatach kilka kg ubrań :/
zgadzam się. mundurki by były dobrym pomysłem gdyby szkoła ubierałą cię tak jak w wojsku od stóp do głów wtedy nie ma problemu. chociaż i tak uważam że wolna amerykanka jest lepsza

mi sie podobała taka opcja kiedy zostały wprowadzone do szkół.
w jednej z podstawówek i gimnazjów w moim mieście byly całkiem ładne mundurki. duzo osoó w nich chodziło.. oczywiscie tych mlodszych.. ale chociaz nie bylo rewii mody i nagich dzieci na korytarzu bo gimnazjum to jeszcze dzieci.. W Stanach w szkołach mają mundurki i nikt nie narzeka tylko w Polsce
przeszkadza wam to ze wszyscy tak samo?