mody922
mody922
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

po wy wszyscy chcecie o szkole gadac ?? Mamy jeszcze ponad tydzien a wy juz tylko szkola to szkola tamto :D ludzie noo :d bawcie sie wszyscy no i juz :P:*

jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no sory może się myle,ale mam w klasie taka,która lizała dupe facetce i choc miała srednia na pierwszy semesrt 4,00 to dostała 6..wiec ty mnie nie pouczaj,bo ja troche wiem..A teraz obecnie ide do 2 klasy liceum profilowanego imienia.Bolesława Krzywoustego i nie jestem w żadnym gim,nazjum i wiem co ode nie oczekują nauczyciele w liceum

ale powiedz mi tyle przemawia przez Ciebie zazdrosc ze ktos sie wykluca o 4 ? czy jak ze sie czepiasz
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no sory może się myle,ale mam w klasie taka,która lizała dupe facetce i choc miała srednia na pierwszy semesrt 4,00 to dostała 6..wiec ty mnie nie pouczaj,bo ja troche wiem..A teraz obecnie ide do 2 klasy liceum profilowanego imienia.Bolesława Krzywoustego i nie jestem w żadnym gim,nazjum i wiem co ode nie oczekują nauczyciele w liceum

Nooo zawsze jest takie ino godanie nauczyciele tez nos straszyli ze w sedniej szkole niby bydzie gozej ze to ze tamto... a z opowiadan moich ziomkow z placu wszyscy konczyli bude i mowili ze strasznie nie bylo nie sa jakimis kujonami konczyli szkola na 2-3
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja sie nie czepiam tylko wyrażam swoje zdanie,że nie którzy powinni jednak troche przystopować,bo idzie odróżnić tego który jednak zasługuję na tą 5 a tego który ma ją za dobry uśmiech czy chodzenie nauczycielowi do sklepiku:D:D
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie nie czepiam tylko wyrażam swoje zdanie,że nie którzy powinni jednak troche przystopować,bo idzie odróżnić tego który jednak zasługuję na tą 5 a tego który ma ją za dobry uśmiech czy chodzenie nauczycielowi do sklepiku:D:D

eee tam mnie tacy nie interesuja ;]
BoJaTanczycChcexDD
BoJaTanczycChcexDD
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieje

ja też.:zakochany:.

DomiNo1920
DomiNo1920: zamknij pysk bo mnie dziołszka w.k.u.r.w.i.o.s.z !! nie napinej sie i bedzie git

nudzisz.:ziew:.
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

tacy???..czyli jacy?
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: idzie odróżnić tego który jednak zasługuję na tą 5 a tego który ma ją za dobry uśmiech czy chodzenie nauczycielowi do sklepiku:D:D

Dobre słowa :PP taka jest prawda jo sie roz na tym zech przejechol... ze dziołszka za to ze sie podlizywala nauczycielowi a miala gorsze oceny odemnie dostała 3 a jo zech miol duzo duzo lepsze oceny powinienem miec 4 a dosatlem taka sama ocena jak ona na koniec roku !!
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: DomiNo1920

brak szacunku :zonk:
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920:

ja tez sie na tym duzo razy przejechałam,ale cóż takie jest życie...
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008

spadam narka wszystkim

FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

pa..milych senkow:)
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: brak szacunku

do kogo brak szacunku ?? jak ktos nie mo dla mnie szacunku jo tez go nie byda okazywac :/ mowia dziolszce zeby sie uspokoiła a ona daly sie napino :/ nie moja wina... a probem mo o to ze pisza jak pisza...
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spadam narka wszystkim

NaReczka :D
BoJaTanczycChcexDD
BoJaTanczycChcexDD
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: mowia dziolszce zeby sie uspokoiła a ona daly sie napino :/

:wtf:.
następny co sądzi , że.
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920:

oj nie kłóćmy się tutaj:))..teraz wszyscy:))
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.