mody922
mody922
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

po wy wszyscy chcecie o szkole gadac ?? Mamy jeszcze ponad tydzien a wy juz tylko szkola to szkola tamto :D ludzie noo :d bawcie sie wszyscy no i juz :P:*

FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920:

massz racje..To się wie odrazu kto jest normalny a kto nie:))..iDZIE wyczuć tak zwanych lizusków;p
BoJaTanczycChcexDD
BoJaTanczycChcexDD
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no i wszystko jasne to nie czekaj na niego

ale jestem głupia i poczekam.
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu z doświadczeń...WiemCo nie?..Troche klas przeżyłam i wiele takich lizusów w klasie miałam..Co płakali jak dostali 4 i lecieli do nauczycieli odrazu

gimnazjum jest inne od szkoly sredniej, tam kazdy walczy o swoje :tak: wiec tak nie mow bo w gimnazjum wymagaja od was byscie nauczycielom dawali szacunek, a wyzej to wymagaja od was nauczyciele czego innego. traktuja was jak rownych samym sobie
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ? do Mariusza tak nie napiszę , wole do Ciebie.

To jak mosz zamiar tak dalej pisoc to w ogóle do mnie nie pisz...
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: No ja mosz racja ale jo inaczej pisza na necie... np. gadu forum itd... a inczej pisemnie ręką ale jak dziennie pisza z kumplami na gadu to nie umia pozniej pisoc normalnie...

przykre :and:
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

sory,ale ja już od dwoch lat nie jestem w gimnazjum więc wiesz..ehh...nie przesadzaj
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008

szkoda czasu

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jestem głupia i poczekam.
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przykre

czemu przykre ;|
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: sory,ale ja już od dwoch lat nie jestem w gimnazjum więc wiesz..ehh...nie przesadzaj

to czemu masz 16 lat jako wiek ? a gimnazjum to dzieciarnia tyle powiem. a Szkola srednia to co innego i Ci lizusi wedlug ciebie to ludzie ktorzy ciezko charuja a nie liza dupe nauczycielowi
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: czemu przykre ;|

nie wazne
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: sory,ale ja już od dwoch lat nie jestem w gimnazjum więc wiesz..ehh...nie przesadzaj

no mysli ze skonczył szkole srednia to ze wszystko wie o zyciu... xD
BoJaTanczycChcexDD
BoJaTanczycChcexDD
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: To jak mosz zamiar tak dalej pisoc to w ogóle do mnie nie pisz...

kupę zrobiłes?

Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda czasu

dla niego nie szkoda.:zakochany:.
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: no mysli ze skonczył szkole srednia to ze wszystko wie o zyciu... xD

wiem wiele niestety szkola szkole nie rowna, czlowiek czlowiekowi rowniez

Konto usunięte
Konto usunięte: dla niego nie szkoda..

mam nadzieje
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

no sory może się myle,ale mam w klasie taka,która lizała dupe facetce i choc miała srednia na pierwszy semesrt 4,00 to dostała 6..wiec ty mnie nie pouczaj,bo ja troche wiem..A teraz obecnie ide do 2 klasy liceum profilowanego imienia.Bolesława Krzywoustego i nie jestem w żadnym gim,nazjum i wiem co ode nie oczekują nauczyciele w liceum
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kupę zrobiłes?

zamknij pysk bo mnie dziołszka w.k.u.r.w.i.o.s.z !! nie napinej sie i bedzie git
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.