mody922
mody922
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

po wy wszyscy chcecie o szkole gadac ?? Mamy jeszcze ponad tydzien a wy juz tylko szkola to szkola tamto :D ludzie noo :d bawcie sie wszyscy no i juz :P:*

jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mariusz. nje ma go. .

:woot: jak kocha to wroci
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: do czasu

a tam dupisz fleki ;] powiedz mi czemu mom sie przejmowac szkola jak sa jeszcze wakacje... ?? nawet jezeli juz to pierwszy tydzien tez sie nie trzeba przejmowac bo jest lacik... dopiero jak bedzie szkola to moga sie nia przejmowac i o niej godac... a teraz ino zabawa :D
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008

Nie wlasnie ze nie bo jo sie uczyc nie musza wystarczy ze uwazam na lekcji i mom oceny dobrze wiec szkole mom gleboko w czterech literach ;]

na te słowa odpowiadam takk.Gratulacje widocznie masz dobrą koncentracje czy coś takiego,ale to do czasu..Kiedyś tak ci przywalą z materiałem,że się nie wyrobisz i trzeba będzie siedzieć przy książkach..ha:)

jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem wiem u mnie też tego od groma teraz bede robić kurs na tipsy i kosmetyczkę ;]

ogolnie poszlas tam przez zainteresowanie czy tak z przypadku
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: a tam dupisz fleki ;] powiedz mi czemu mom sie przejmowac szkola jak sa jeszcze wakacje... ?? nawet jezeli juz to pierwszy tydzien tez sie nie trzeba przejmowac bo jest lacik... dopiero jak bedzie szkola to moga sie nia przejmowac i o niej godac... a teraz ino zabawa :D

dopiero z gimnazjum wylazles mlody :crylol:
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: .

takie cos pisz se do tego mariusza... xD a nie do mnie bo jo zech nie jest twoim kolegom a jak Ci sie nie podobo to jak pisze to nie patrz i przetlumacz sobie to na Polski !! weź sobie przy okazji slownik Śląsko - Polski bo gorole nie rozumieja xD
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dopiero z gimnazjum wylazles mlody

i co w związku z tym ?? xD Jo sobie poradza nie boj sie o mnie xD
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: takie cos pisz se do tego mariusza... xD a nie do mnie bo jo zech nie jest twoim kolegom a jak Ci sie nie podobo to jak pisze to nie patrz i przetlumacz sobie to na Polski !! weź sobie przy okazji slownik Śląsko - Polski bo gorole nie rozumieja xD

pisz tak dalej a na prawde daleko zajdziesz myslisz ze fajny jestes :crylol:
PioterJay
PioterJay
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje Ci sie jest ciekawie ;p

no powiedzmy ze wierze ;p
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ogolnie poszlas tam przez zainteresowanie czy tak z przypadku

przez zainteresowanie :tak:
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: i co w związku z tym ?? xD Jo sobie poradza nie boj sie o mnie xD

plakac jeszcze bedziesz dziecko drogie
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przez zainteresowanie

aa no to dobrze bo ja ekonomista zostalem calkiem z przypadku a teraz chce sprobowac na logistyce :tak:
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pisz tak dalej a na prawde daleko zajdziesz myslisz ze fajny jestes

o co Ci łazi synek ?? wez sie nie napinej okej ? a to czy jestem fajny czy nie to juz moj interes nie Twoj xD i w ogóle na zale Ci sie zebralo czy jaki ciul ?
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008

o kurcze ludzie tylko mi się tutaj nie kłócicie:D:D..bo po co:))...Czyz nie lepiej popisać w zgodzie na jeden określony temat:)

LonleyAngel2
LonleyAngel2
  22 Agosto 2008
PioterJay
PioterJay: no powiedzmy ze wierze ;p

nie masz innego wyjścia ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: aa no to dobrze bo ja ekonomista zostalem calkiem z przypadku a teraz chce sprobowac na logistyce

fajnie ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.