po wy wszyscy chcecie o szkole gadac ?? Mamy jeszcze ponad tydzien a wy juz tylko szkola to szkola tamto :D ludzie noo :d bawcie sie wszyscy no i juz :P:*
lista tematów
Po Co o Szkole Gadacie ? strona 10 z 16
Nie wlasnie ze nie bo jo sie uczyc nie musza wystarczy ze uwazam na lekcji i mom oceny dobrze wiec szkole mom gleboko w czterech literach ;]
na te słowa odpowiadam takk.Gratulacje widocznie masz dobrą koncentracje czy coś takiego,ale to do czasu..Kiedyś tak ci przywalą z materiałem,że się nie wyrobisz i trzeba będzie siedzieć przy książkach..ha:)
DomiNo1920: a tam dupisz fleki ;] powiedz mi czemu mom sie przejmowac szkola jak sa jeszcze wakacje... ?? nawet jezeli juz to pierwszy tydzien tez sie nie trzeba przejmowac bo jest lacik... dopiero jak bedzie szkola to moga sie nia przejmowac i o niej godac... a teraz ino zabawa :D
dopiero z gimnazjum wylazles mlody

DomiNo1920: takie cos pisz se do tego mariusza... xD a nie do mnie bo jo zech nie jest twoim kolegom a jak Ci sie nie podobo to jak pisze to nie patrz i przetlumacz sobie to na Polski !! weź sobie przy okazji slownik Śląsko - Polski bo gorole nie rozumieja xD
pisz tak dalej a na prawde daleko zajdziesz myslisz ze fajny jestes