mody922
mody922
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

po wy wszyscy chcecie o szkole gadac ?? Mamy jeszcze ponad tydzien a wy juz tylko szkola to szkola tamto :D ludzie noo :d bawcie sie wszyscy no i juz :P:*

jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: o co Ci łazi synek ?? wez sie nie napinej okej ? a to czy jestem fajny czy nie to juz moj interes nie Twoj xD i w ogóle na zale Ci sie zebralo czy jaki ciul ?

gowniarz jestes i tak sie zachowujesz :tak:
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie ^^

nie wiem takie z ta ekonomia byly przypadki ze malo co :crylol:
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: plakac jeszcze bedziesz dziecko drogie

Nie boj sie o mnie to jo byda plakac jak cosik :P a tak ogołem nie musza miec w mojej budzie czerwonego paska wystarczy mi ze ide do szkoły gdzie chcialem... i teraz moga przechodzic do klas nawet na samych 2 oczywiscie nie byda tak przelazic :P
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920:

ja jestem za:)))...po prostu boskie stwierdzenie..Po co komu jakiś głupi czerwony pasek..Ci którzy go mają to się już uważąją za wielkich kujonów,a tak naprawde to łażą za nauczycielami i "liżą dupy"...ehh ..Normalnie żal
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: gowniarz jestes i tak sie zachowujesz

no okej gowniaz moze i zech jest bo mom dopiero 16 lot wiec wiesz ale o co Ci lazilo z tym "myslisz ze jestes fajny" to jo som nie wiem...
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem takie z ta ekonomia byly przypadki ze malo co

jakie ;> :woot:
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem za:)))...po prostu boskie stwierdzenie..Po co komu jakiś głupi czerwony pasek..Ci którzy go mają to się już uważąją za wielkich kujonów,a tak naprawde to łażą za nauczycielami i "liżą dupy"...ehh ..Normalnie żal

po czym takie stwierdzenie ?
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem za:)))...po prostu boskie stwierdzenie..Po co komu jakiś głupi czerwony pasek..Ci którzy go mają to się już uważąją za wielkich kujonów,a tak naprawde to łażą za nauczycielami i "liżą dupy"...ehh ..Normalnie żal

wszysko bardzo dobrze ujęte :D
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
DomiNo1920
DomiNo1920: no okej gowniaz moze i zech jest bo mom dopiero 16 lot wiec wiesz ale o co Ci lazilo z tym "myslisz ze jestes fajny" to jo som nie wiem...

normalnie po polsku umiesz pisac, bo gwara wymowna a pisanie to co innego

Konto usunięte
Konto usunięte: jakie ;>

typu ze 26 osob na 26 w klasie jest zagrozonych ocena nie dostateczna a po interwencji rzecznika praw ucznia ponizej trojki nie wyszlismy :crylol:
BoJaTanczycChcexDD
BoJaTanczycChcexDD
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak kocha to wroci

nie wróci bo jest głupi.

DomiNo1920
DomiNo1920: takie cos pisz se do tego mariusza... xD a nie do mnie bo jo zech nie jest twoim kolegom a jak Ci sie nie podobo to jak pisze to nie patrz i przetlumacz sobie to na Polski !! weź sobie przy okazji slownik Śląsko - Polski bo gorole nie rozumieja xD

:wtf:?
do Mariusza tak nie napiszę , wole do Ciebie.
PioterJay
PioterJay
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie masz innego wyjścia ;p

zawsze jest jakies wyjscie ;p
jymmy
jymmy
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wróci bo jest głupi.

no i wszystko jasne to nie czekaj na niego :)
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

po prostu z doświadczeń...WiemCo nie?..Troche klas przeżyłam i wiele takich lizusów w klasie miałam..Co płakali jak dostali 4 i lecieli do nauczycieli odrazu
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  22 Agosto 2008
PioterJay
PioterJay: zawsze jest jakies wyjscie ;p

nie ma :tak:

dlaczego na hyde mówią że jestem zboczona :woot: :wtf:
DomiNo1920
DomiNo1920
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: normalnie po polsku umiesz pisac, bo gwara wymowna a pisanie to co innego

No ja mosz racja ale jo inaczej pisza na necie... np. gadu forum itd... a inczej pisemnie ręką ale jak dziennie pisza z kumplami na gadu to nie umia pozniej pisoc normalnie...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.