GimmeMore69
GimmeMore69
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

To jak z tym w końcu jest?

Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?

Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow .

Nauczyciele powinni czasem sie zastanowic. Nie powinno ich tylko interesowac to, ze wazne, aby jego przedmiotu sie uczyli i zada 10 zadan, a np. Na polskim tyle samo zadala.

BuziiBuziiiXd
BuziiBuziiiXd
  21 Agosto 2008

NIELEGALNEEE ! xDD

uzak
uzak
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?

jakby ich nie bylo to nie wiem co to by z tych dzieci wyrosło
spil1337
spil1337
  21 Agosto 2008

w rzeczy samej. poza tym, to szkola jest dla was, a nie na odwrot wiec jak sie nie podoba, to nie musi robic. ; )

BossPiT
BossPiT
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To jak z tym w końcu jest? Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ? Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow . Nauczyciele powinni czasem sie zastanowic. Nie powinno ich tylko interesowac to, ze wazne, aby jego przedmiotu sie uczyli i zada 10 zadan, a np. Na polskim tyle samo zadala.

tu sie zgodze,powinny byc lecz nie w takiej ilosci. Nauczycieli po prostu nie interesuje ze mamy mase innych przedmiotow, interesuje go tylko jego wlasny przedmiot
milosz9292
milosz9292
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow

no to bez jaj kurde.
u nas tez zadawala ale 2 zadania po 10 przykladow.
np teraz ide do technikum i narazie moze bedzie git ale np kolega w 2 klasie idzie na druga zmiane czyli wroci do domu o 19 i tu jeszcze tyle zadan by trzeba zrobic?? nie wspominajac juz o uczeniu sie na nastepny dzien...:and:
Patty527
Patty527
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

nie :lol2:
arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i zada 10 zadan, a np. Na polskim tyle samo zadala.

to po co wszystko odrabiasz ;pp
mody922
mody922
  21 Agosto 2008

kur``` ludzie :D momy jeszcze ponad tydzien a wy o szkole godocie :D :( bawcie sie póki momy czas i juz :D pZdR :*:*:*:*

ForeverMoon
ForeverMoon
  21 Agosto 2008

Szkołe juz skonczyłem, tez mialem zadania domowe. Cierp jak ja i wszyscy inni :)

ZgwalceCieKotku92
ZgwalceCieKotku92
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez nie bede sie uczyla na sprawdzian tydzien wczesniej;/

ja sie tam zawsze ucze w weekendy :) tzn w sobote i niedziele. w piątek po budzie looz :D
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

nie wiem nie odrabiam zadań domowych :tak:
FassOlkAAAAA
FassOlkAAAAA
  22 Agosto 2008

prace domowe no raczej są legalne,ale nie powinny być bynajmniej na weekendy czy jakieś święta itp itd..Nauczyciele sami mówią,ze mamy czasami odpoczywać,a jak tu odpoczywać skoro tona zeszytów wsali nam się na łeb.

XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To jak z tym w końcu jest?

legalne,ja nie wiem jak praca domowa może być nielegalna,tych ludzi to już powaliło oO

Konto usunięte

zgodnie

Konto usunięte
Konto usunięte: Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow .

no i co boli Cię to? jak zrobisz to się nic nie stanie,mądrzejszy będziesz
vegochomik
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
vegochomik
  22 Agosto 2008

ja nigdy nie odrabiałem zadań zawsze ściągałem i też musiałem się przy tym narobić

Ajra
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 2
Ajra
  22 Agosto 2008

Jak ktoś się uczy na bieżąco to problemów nie ma ;]
poza tym ... nie słuchacie na lekcjach nie macie lekcji dodatkowych nawet jak są to na nie nie chodzicie, nie czytacie książek wolicie iść popić czy pograć na komputerze...

(w większości tacy jesteście)

więc weźcie się łaskawie w końcu do swoich obowiązków ;]

spread my wings and fly hold my head up high
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.