To jak z tym w końcu jest?
Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?
Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow .
Nauczyciele powinni czasem sie zastanowic. Nie powinno ich tylko interesowac to, ze wazne, aby jego przedmiotu sie uczyli i zada 10 zadan, a np. Na polskim tyle samo zadala.
lista tematów
Prace Domowe - Legalne czy nielegalne ?! strona 2 z 4
Konto usunięte: Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?
Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow .
Nauczyciele powinni czasem sie zastanowic. Nie powinno ich tylko interesowac to, ze wazne, aby jego przedmiotu sie uczyli i zada 10 zadan, a np. Na polskim tyle samo zada
80%.tak

www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
z jednej strony dobrze, że są zadawane ..
niby więcej umiemy ..
ale czasami to już przesada ..
z matmy z 4 zadania po 10 przykładów,
2 wypracowania na polski .. a jutro jeszcze same sprawdziany .. i jak się nauczyć ?
trzeba kombinować xd
ale najbardziej mnie wkurza, że w kodeksie ucznia jest zapisane, że na weekendy/ferie/przerwy świąteczne zadawać nie można, a oni zadają trzy razy więcej
taka szkola juz jest... no i nic nie zrobisz.. :DD Przykro.mi jakos ja daje rade i nadazam nad wszystkim :DP nie nazekam
Konto usunięte: Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow .
heh u nas wiecej zadan i to nie tylko z jednego przedmiotu... ! ;/;/ wrr...
ale moim zdaniem oni nie powinni nam tyle zadawac bo tak czy siak gdy jest tego tak duzo [lub nawet malo] to zawsze wiekszosc uczniow spisuje pr. domowa ;] a oni to chyba wiedza